Cestovní pojištění Allianz – vysoké limity plnění a kvalitní servis!

Co vám nabídne pojištění Allianz?

Vaše pojištění Vám dá jistotu v každé situaci! Ať už cestujete s rodinou či za sportem, vždy se vyplatí být připraven na vše. Zaplaťte si za nejkvalitnější pokrytí rizik.

U cestovního pojištění Allianz získáte pojištění léčebných výloh s neomezeným limitem plnění, tedy pojišťovna za Vás zaplatí reálnou výši nákladů na lékařskou péči, ať jsou jakkoli vysoké.

Můžete objednat pojištění pro turistickou i pracovní cestu, cena se mění podle délky cesty, navštívené země a věku pojištěných osob. Cestovní pojištění bez problému sjednáte pro cesty do jednoho roku.

A co je nejlepší? Všechna rizika pojištěna vždy v ceně!

Cestovní pojištění Allianz má všechny výhody v ceně: především je to nadstandardní nonstop asistenční služba, která vám na základě místních znalostí pomůže najít místního lékaře či nemocnici a vše zařídit. Vyzná se v jakékoli zemi, poradí a vysvětlí – samozřejmě v češtině.

V ceně je pomoc v zahraničí v případě právního sporu, základní technická pomoc při škodě na majetku v místě bydliště pojištěného nebo pomoc při ztrátě nebo odcizení Vašich dokladů. V ceně je také pojištění úrazu, pojištění zavazadel nebo pojištění odpovědnosti za škody způsobené na zdraví a majetku. Součástí sjednaného pojištění jsou také škody způsobené Vaším psem nebo kočkou.

Chcete si na dovolené užít beach volejbal, cykloturistiku, windsurfing, lyžování nebo snowboarding? Pojistná událost při provozování rekreační sportovní činnosti je v ceně.

Neplánovaná komplikace zabránila odjezdu na dovolenou?

K cestovnímu pojištění Allianz můžete sjednat pojištění stornopoplatků zájezdu. Pojištěna je úhrada poplatků za zrušení zájezdu nebo cestovní služby.

Cestujte s online pojištěním a ušetřete!

Jednoduché srovnání pojištění pomocí kalkulačky i následné objednání vybrané varianty pojištění je úplně jednoduché. Potřebujete vyplnit pouze běžné údaje o pojišťovaných osobách a o cestě (místo pobytu, délka cesty). Kalkulačka porovná všechny nabídky a doporučí vám nejlevnější pojištění. Zaplaťte online převodem, obratem máte v příloze emailu pojistku a kartičku potvrzení uzavření pojištění. Přejeme šťastnou cestu!

Sjednání pojištění online vám ušetří čas a peníze před vaší dovolenou! Objednejte si cestovní pojištění Allianz přes online kalkulačku Porovnej24.cz a ušetříte!