Cestovní pojištění Slavia – levný klid na Vaší dovolené!

Co vám nabídne pojištění Slavia?

Ať už cestujete k moři nebo na hory, vždy je výhodné poskládat si pojištění z požadovaných rizik. Nemusíte  objednávat nic, co nepotřebujete. Zaplaťte jen to, co chcete. Vytvořte si pojištění na míru!

Cestovní pojištění Slavia Vám nabídne pouze základní limit plnění pro pojištění léčebných výloh (1 250 000 Kč pro Evropu a 1 800 000 Kč pro mimoevropské země). Cestovní pojištění Slavia je možné sjednat jako:

  • Krátkodobé – dovolená s maximální délkou trvání do 90 dnů.
  • Dlouhodobé– pobyt v zahraničí až na 1 rok.

Pojistěte se pro turistickou nebo pracovní cestu a osoby do 70 let věku. Pokud je cílem Vaší dovolené sport, připojistěte si rizikovou nebo zimní sportovní činnost. Cestovní pojištění s nízkou cenou tak přispěje ke klidu a pohodě při všech aktivitách.

Levněji, jednoduše a výhodně!

S cestovním pojištěním Slavia získáte jednoduše možnost zvolit rizika na míru za nízkou cenu a nonstop asistenční službu, která poradí a zorganizuje lékařskou pomoc v zahraničí.  Výhodou je komunikace v češtině.

Při uzavření cestovního pojištění máte v ceně pojistné události při náhodných rekreačních sportovních aktivitách, kterými jsou například plavání, běh nebo jízda na kole.

Poskládejte si rizika pojištění

Co všechno si můžete k cestovnímu pojištění Slavia objednat? K základnímu pojištění léčebných výloh a asistenčních služeb si můžete zvolit pojištění úrazu, pojištění zavazadel nebo pojištění odpovědnosti za způsobené škody na zdraví a na majetku.

Plánujete zimní dovolenou nebo sportovní pobyt? Pokud plánujete sport jako cíl Vaší cesty, je třeba sjednat připojištění pro sportovní činnost.

S cestovním pojištěním online a ušetříte!

Sjednání online vám ušetří mnoho času a peněz! Objednejte si cestovní pojištění Slavia přes online kalkulačku Porovnej24.cz se slevou 38 %!

Objednejte cestovní pojištění pomocí online kalkulačky a uzavřete nejvýhodnější produkt jednoduše. Zadáte pouze základní data o pojišťovaných osobách a o cestě (místo, délka cesty). Kalkulačka porovná různé nabídky produktů a doporučí vám nejlevnější pojištění. Můžete okamžitě zaplatit převodem, obratem obdržíte email s pojistnou smlouvou a asistenční kartičkou a můžete vyrazit na dovolenou!