Cestovní pojištění Kolumbus

Pokud Vás čeká pobyt v zahraničí, plánujete dovolenou někde u moře či musíte na pracovní cestu, měli byste se pojistit. Cestovní pojištění Vás i Vaše blízké ochrání před nepříjemně vysokými výdaji. Třeba za léčbu, která je v zahraničí v porovnání s naší zemí mnohonásobně dražší. A pokud do zahraničí jezdíte pravidelně, počítejte sami, zda se Vám vyplatí mít pojistku až do výše 6.000 000 Kč!

Proč zvolit cestovní pojištění Kolumbus?

Cestovní pojištění Kolumbus a Kolumbus abonent jsou Vaše ochrana na cestách do zahraničí u pojišťovny Kooperativa. Liší se od sebe zejména délkou platnosti. Jak název napovídá, pokud jsou Vaše zahraniční cesty časté, vhodným pojištěním pro Vás bude především Kolumbus abonent. Z pojistky se hradí zdravotní ošetření, hospitalizace, akutní ošetření zubů, léky předepsané v zahraničí lékařem, spoluúčast na ošetření i převoz zpět do Česka. Pojištění léčebných výloh v zahraničí můžete uzavřít pro turistické, pracovní i sportovní pobyty podle výše plnění rozdělené na varianty plus a klasik.

Jaké jsou hlavní výhody pojištění Kolumbus?

  • Můžete zvolit výhodnou pojistku na dobu až 1 rok dlouhou
  • Zdarma dostanete asistenční služby v ČJ po dobu 24 hod.
  • Léčebné výlohy se týkají i následků teroristického útoku

Je pojištění Kolumbus nejvýhodnější?

Dostali jste nabídku na uzavření cestovního pojištění Kolumbus od Kooperativy? Vyzkoušejte srovnání cestovního pojištění na Porovnej24.cz a přesvědčte se, jestli je cestovní pojištění Kolumbus pro vás to nejlevnější a nejvýhodnější. Na serveru Porovnej24.cz aktuálně nenabízíme uzavření cestovního pojištění od Kooperativy, ale věříme, že si u nás vyberete ještě výhodnější pojištění na cestu do zahraničí.