Cestovní pojištění ISIC

A co teprve možnosti studia v zahraničí, které byly dřív těžko myslitelné. Ale i pro studenty se vyplatí mít kvalitní cestovní pojištění, protože pobyt v cizině je drahý i pro už tak prázdnou studentskou kapsu. A málokdo by chtěl dát veškeré své finance třeba jen za obyčejnou návštěvu zubaře.

Pro velkou část studentů bude logickou první volbou pojištění, kde využijí maximum výhod, které jim studentský stav nabízí. Nejčastěji bývají spojené s držením platné studentské karty ISIC. Jediným oficiálním pojištěním ke kartám ISIC je pojištění Uniqa, které poskytuje stejnojmenná pojišťovna. Platí po celém světě, zahrnuje asistenční služby a kryje výdaje vždy po dobu 45 dní od opuštění České republiky. Podle typu nabízí limit plnění až 4.000.000 Kč i pojištění na vybrané nebezpečné sporty.

Jaké jsou výhody cestovního pojištění ISIC?

  • Úhrada veškerých výloh do výše sjednaného limitu
  • Vybrané varianty platí pro sjezdové lyžování a snowboarding
  • Pojištění platí až 16 měsíců
  • Platí pro opakované výjezdy

Jak vybrat nejvýhodnější cestovní pojištění pro studenty?

Přemýšlíte o uzavření cestovního pojištění na ISIC kartu? Vyzkoušejte srovnání cestovního pojištění na Porovnej24.cz a přesvědčte se, jestli je cestovní pojištění ISIC pro Vás to nejlevnější a nejvýhodnější. Na serveru Porovnej24.cz nelze aktuálně cestovní pojištění ISICuzavřít, ale věříme, že si u nás na cestu do zahraničí vyberete ještě výhodnější pojištění.