RWE energie

RWE energie

RWE je původně německá společnost, která má za sebou více jak stoletou historii a která je známá jako dodavatel a distributor plynu. V Evropě patří mezi největší společnosti, co podnikají v energetickém průmyslu – elektrickou energii dodává až 16 milionům Evropanů. Jedničkou ve výrobě je v Německu a silné postavení má i v jiných státech včetně Česka, kde elektřinu prodává od roku 2010.

Celkově je v Evropě na celkově 2. místě, co se výroby elektřiny týče.  Jde tedy o firmu, která svým zákazníků poskytuje stabilní prostředí, o ověřeného dodavatele elektrické elektrické energie, který rekordně investuje do modernizace ekologické výroby. Zejména té, co slouží k získávání energie z obnovitelných zdrojů.

Jaké jsou výhody u RWE? 

  • Zázemí stabilní společnosti 
  • RWE online servis: své účty spravujete pomocí aplikace v počítači 
  • Možnost elektronického hrazení faktur 
  • Nabídka garantované ceny energie 

Proč kupovat elektřinu od RWE?

RWE nabízí  široké produktové portfolio, nižší cenu silové elektřiny a atraktivní bonusy za podpis smlouvy. Těm, kterým přijdou tarify často nesrozumitelné, určitě ocení bezplatné tarifní poradenství. Samozřejmostí u RWE je kompletní servis a profesionální služby. Příklady tarifů? Např. Tarif RWE optimal nabízí jistotu poklesu ceny elektřiny tři roky, RWE Garance 24 zajistí pevnou cenu silové elektřiny na 2 roky dopředu! 

Zaujaly vás možnosti energie od RWE nebo jste už dokonce dostali nabídku? Srovnejte si ji s dalšími na serveru Porovnej24.cz a sjednejte si tu nejlevnější elektřinu!

Srovnat ceny energií