Zákonné pojištění vozidel

Zákonné pojištění vozidel

Může jít jen o malou nehodu, ale u dnešních moderních aut se i malý škrábanec nebo ťuknutí může při likvidaci značně prodražit. Před placením škod, které způsobíte někomu jinému, vás naštěstí chrání povinné ručení – zákonné pojištění vozidel. Je to pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a je ze zákona povinné. Nevyhnete se mu, ani když jste dobrý řidič a jezdíte bezpečně a bez nehod.

I na povinném ručení se dá ušetřit!

I když ho musíte uzavřít, pokud chcete vyjet na silnice, nikdo vás nemůže nutit, abyste za něj platili zbytečně moc peněz! V České republice můžete povinné ručení uzavřít u 12 pojišťoven, mezi kterými vládne boj o každého klienta. Pokud si vyberete tu pravou, můžete za rok ušetřit i několik tisíc korun! Jak ale najít tu nejlepší nabídku z těch mnoha, co jsou k dispozici?

Velmi snadno si je porovnáte na srovnání povinného ručení na Porovnej24.cz, které vám během chvilky pomůže vybrat z více jak 1 038 nabídek tu nejlevnější. U vybraných pojišťoven vám dokonce nabídne zvýhodněné ceny. Srovnání je samozřejmě zdarma a není pro vás nijak závazné. I papírování vyřídíme za vás. Nemusíte nikam chodit – zelená karta vám dojde obratem e-milem a poštou!

  povinné ručení   Srovnat ceny povinného ručení