Srovnání cen elektřiny 2014

Srovnání cen elektřiny 2014

Samozřejmě úspornějším provozem, ale ten nejde snižovat do nekonečna. Zvlášť v moderní civilizaci, která s elektřinou stojí a padá. Účty za elektřinu ale můžete snadno změnit přechodem k jinému dodavateli.

Srovnejte si ceny elektřiny 2014!

Cena za elektřinu je daná její pevnou částí, kterou určuje stát prostřednictvím Energetického regulačního úřadu, a částí, kterou ovlivňují jednotlivý dodavatelé, kteří si její výši volí sami. Proti minulému roku může její cena u jednoho dodavatele stoupnout a u jiného zase o pár procent klesnout. Konkurenční boj mezi firmami pak zapříčinil nabídku desítek tarifů, mezi kterými může koncový zákazník vybírat. Který tarif ale bude ten pravý?

Ne každá firma do vašeho města nebo obce elektřinu dodává. Ne každá má také ve vaší blízkosti svou pobočku. A i když srovnáte všechny nabídky a cenové tarify, jste si jistí, že je dokážete správně vyhodnotit? Tohle vše za vás snadno udělá náš kalkulátor cen elektřiny, do kterého zadáte jen pár údajů (bydliště, spotřeba, způsob využití elektřiny apod.) Pak stačí údaje odeslat a vzápětí můžete vybírat z těch nejlepších nabídek elektřiny 2014. Ani administrativa s přechodem k novému dodavateli nebude složitá – celou ji za vás zdarma uděláme sami!

Dodavatelé energie postupně zveřejňují ceny energie roku 2014. Prohledněte si je na jednom místě – v naší kalkulačce. Najdeme vám, u kterého dodavatele nejvíce ušetříte. 

Chcete nižší účty? Srovnejte si ceny elektřiny a plaťte méně!

 elektřina  Srovnejte ceny elektřiny