Všechno, co jste chtěli vědět o kartě Diners Club

diners club

[obsahova-navigace]

O Diners Club CS

Diners Club CS získala dvakrát mezinárodní ocenění „Best franchise“ ve sdružení Diners Club EMEA (Evropa, Střední východ, Afrika) a certifikáty Secure Issuer a Secure Aquirer. Tato ocenění potvrzují postavení společnosti Diners Club CS, jako jednoho z nejspolehlivějších subjektů garantujících bezpečnost a vysoký standard poskytovaných služeb jak pro své klienty, tak i pro partnerské společnosti.

Jaké jsou výhody karty Diners Club Pure+?

Primární snahou je poskytovat nadstandardní servis uspokojující i tu nejnáročnější klientelu. Karta Diners Club Pure+ vám nabízí mnoho jedinečných benefitů, jako např. asistenční služby do zahraničí, exkluzivní cestovní pojištění, přístup do více než 450 letištních salónků, speciální zvýhodnění u partnerů po celém světě a mnoho dalších služeb pro váš pocit výjimečnosti.

Kreditní karty Diners Club jsou určeny jak pro soukromou, tak i firemní klientelu. S akceptací po celém světě, milióny smluvních partnerů a přístupem k hotovosti na více než 800 000 hotovostních místech je karta Diners Club vaší vstupenkou do elitního světa

Tip! Diners Club a další kreditní karty můžete jedním klikem porovnat zde:
Porovnej kreditní karty