Jak si sjednat nejvýhodnější cestovní pojištění?

Čím déle jste v zahraničí, tím je pojistka výhodnější

Pokud vyrážíte jenom na poznávací zájezd, nebo na standardně dlouhou dovolenou, uzavřete nejlevnější cestovní pojištění online, a to v podobě krátkodobé pojistky. Pokud ale chcete setrvávat v cizí zemi déle, určitě se poohlédněte po jiných možnostech. Jsou totiž i dlouhodobá pojištění, která mohou nabídnout ochranu i po dobu celého jednoho roku. Po finanční stránce se daná možnost jeví jako nejlepší, která aktuálně na trhu existuje. Myslete na to, až budete svou pojistku sjednávat.

Bonusy nejenom potěší, ale jsou i výhodné

Když se rozhodnete sjednat cestovní pojištění online, můžete snadno prozkoumat, co která pojišťovna dokáže nabídnout. Není nic výjimečného, že u mnohých to jsou různé bonusy a nadstandardní služby, které jsou již ceně. To znamená, že za ně nepřiplácíte. Logicky tedy vyjde v konečném důsledku tato pojistka mnohem levněji, než konkurenční produkt s levným základem, ale nutností za každý doplněk zaplatit zvlášť. A je jedno, zda jedete lyžovat do Francie, nebo na dovolenou do Černé hory.

Sjednávejte pojištění z pohodlí vašeho domova

Nejenom, že ušetříte čas, ale ušetříte také peníze. Proč? Jelikož je tato varianta oproštěna od jakékoliv administrativy, je také cenově zvýhodněna. Skvělá cesta, jak skutečně uzavřít nejlevnější cestovní pojištění na trhu, a to bez nutnosti udělat pro získání pojistky cokoliv navíc. Stačí totiž vyplnit potřebné parametry spojené s vaší cestou. Na Porovnej24.cz najdete nejlevnější pojistku již od 9 Kč za den, proč tedy zbytečně utrácet? Takto ušetřit můžete i na dalších produktech, jako je třeba povinné ručení, hypotéka, půjčky nebo energie. Buďte chytří, stejně tak, jako tisíce spokojených klientů, kteří služby online srovnávačů již využívají.