Kde a kdy nakoupit trendy oblečení se slevou: Výprodeje, které vás potěší

oblečení ve slevě

[obsahova-navigace]

V kamenných obchodech se oblečení se slevami objevují v různých časech, ale na internetu je najdete téměř neustále. Prohlédněte si seznam internetových prodejců, kteří mají slevy na oblečení pravidelně i těch, kteří nabízí unikátní slevy právě nyní.

slevy na oblečení

AboutYou – Dámská, pánská a dětská móda

Módní obchod About You se snaží vyjít svému zákazníkovi co nejvíce vstříc a přizpůsobit se jeho vkusu. Prohledejte jejich výprodeje a najdete slevy na oblečení ve výši až 50 %.

slevy na oblečení

 

Bonprix – Obuv, oblečení a doplňky

U Bonprix vás čeká rozmanitá nabídka kvalitního módního oblečení. Pro členy klubu mají slevu na oblečení 10 %, a pokud se přihlásíte k newsletteru, odečtou vám z objednávky dalších 150 Kč.

Tip! Aktuální slevové kupony do různých eshopů si můžete vždy stáhnout ZDE.

slevy na značkové oblečení

Answear – Velké, známé značky

Answear je multibrandový módní obchod s širokou nabídkou. Nyní u nich najdete například Summer sale s až 70% slevami na oblečení a 200 Kč bonusem za první nákup.

slevy na spodní prádlo

Lindex – Slevy na spodní prádlo

Lindex patří především mezi známé výrobce kvalitního spodního prádla, ovšem najdete u nich i módní oblečení. V rámci jejich výprodeje najdete oblečení pro muže, ženy i děti a ušetříte i několik set korun.

Tip! U každého obchodu si navíc můžete prověřit, jestli má k dispozici cashback – službu, která vám za každý nákup ještě zaplatí.

Podívejte se na cashback

slevy na oblečení

Orsay – Šik móda pro ženy

Orsay patří mezi oblíbené obchody specializované na dámské oblečení. Právě teď můžete využít jejich výprodej se slevami ve výši až 60 %.

slevy na plavky

Astratex – České plavky a prádlo

Pokroková česká značka spodního prádla a nově i plavek Astratex nabízí mnohé velmi zajímavé kousky. Každý týden nabízí jiné slevové akce, a tak můžete vybírat dle libosti.

slevy adidas

Adidas – Sport a více

Převážně sportovní značka Adidas z módy nevyjde snad nikdy. Aktuálně můžete využít akci End of season sale, ve které najdete oblečení se slevou až 50 %.

Ať si vyberete jakýkoli obchod, věříme, že vyberete kousky, které vás potěší, a díky ušetřeným penězům si budete moci koupit třeba něco dalšího.