Srovnání povinného ručení bez registrace

povinné ručení bez registrace

[obsahova-navigace]

Slušné srovnávače požadavku na povinné ručení bez registrace rozumí a umí si s ním poradit. Nemají zájem nabízet pojištění hlava nehlava. Proto obvykle stačí zadat do poznámky, že si nepřejete, aby vás kdokoliv z pojišťovacích poradců kontaktoval telefonicky nebo e-mailem.

info linka

Telefonní číslo ve srovnání povinného ručení

Je ale potřeba uvědomit si, že všechny zadané informace mají svůj smysl a důvod. Telefonní číslo je užitečné např. v případě nejasností s vyplňováním. Na uvedeném čísle vás může kontaktovat pojišťovací specialista a pomůže vám při zadávání údajů do formuláře. V případě zájmu o konkrétní produkt vám pak může poradit při dokončení nákupu.

Tip! Pokud potřebujete telefonickou radu ohledně vašeho pojištění, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit na lince +420 810 800 080. Cena hovoru je standardní podle vašeho tarifu.

email

Email ve srovnání povinného ručení

E-mailová adresa je také častá povinná položka. Není cílem spamovat případné zákazníky. Využívá se pro zasílání výsledků vyhledávání a srovnání, která dokončíte.

Věděli jste, že… v případě, že si nepřejete uchovávat emailovou adresu v systému srovnávače, můžete se ze zasílání emailů jednoduše odhlásit v prvním emailu, který obdržíte? Odhlašovací link najdete v patičce emailu.

srovnávač povinného ručení

Osobní údaje ve srovnání povinného ručení

Zadání jakýchkoliv ostatních osobních údajů je zaměřeno jen na získání kvalitního výstupu a srovnání relevantních údajů. Jedním z údajů, které se vám možná nechtějí zadávat do srovnávače, je PSČ. U povinného ručení je informace o PSČ důležitá pro správné stanovení sazby. Řidiči z velkých měst mají sazbu jinou, než řidiči z menších obcí.

Má srovnávač důvod ptát se vás při kalkulaci povinného ručení na váš věk nebo dokonce přímo na rok narození? I tento parametr je pro zjištění ceny důležitý. Řidič starší s více zkušenostmi bude mít oproti řidiči začátečníkovi finanční úlevu.

Dále je důležité, abyste znali počet měsíců, ve kterých běžela předcházející pojištění, a kolik jste na svém kontě měli zaviněných pojistných událostí. Pokud je neznáte, může vám opět asistovat specialista telefonicky. Bude ale potřeba zadat rodné číslo.

Tip! V našem nezávislém porovnávači srovnáte během minuty nabídky všech 8 pojišťoven. Zkuste ho:

Porovnej povinná ručení

Je důležité brát srovnávač stejně jako návštěvu na pobočce. I tam předkládáte při komunikaci s bankéřem či pojišťovacím agentem občanský průkaz. Za neoprávněné to v danou chvíli nepovažujete, stejně tak je to i se srovnávačem. Jen s tím rozdílem, že od něj dostanete relevantní odpověď hned od několika pojišťoven najednou a ušetříte si poměrně hodně času bez nutnosti návštěvy poboček.