15 x nejlepší elektrická motorka pro děti

elektrická motorka pro děti

[obsahova-navigace]

Elektrická motorka pro děti může být vozítko, které jede ještě pomaleji než krokem. Pro starší děti už obvykle jde o pořádný stroj, který je nebezpečný pro řidiče i pro jeho okolí. Proto je nutné, aby výkonnější elektrické motorky řídily jen děti, které už dokáží krotit samy sebe. Jisté je, že si jízdu na elektrické motorce užijí všechny děti.Tak vzhůru do vybírání té pravé elektrické motorky.

motorka pro děti

Elektrická motorka pro děti od 3 let

Nejmenší děti by se nejprve měly naučit základům rovnováhy a pravidlům provozu, které se jich budou týkat. Na druhou stranu elektrická vozítka, která jim můžete pořídit jsou opravdu záviděníhodné.

Tip! Před tím, než se vaše dítko rozjede na nové mašině, nezapomeňte mu řádně nasadit a zabezpečit helmu. Pokud už nějakou vhodnou doma nemáte, doporučujeme novou pořídit přes cashback – službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět. Cashback na helmy teď najdete například na inSPORTline.cz.

SqVukdkptZE

1.) Kuberg Rox

Kubax Rox budou vašemu malému drakovi nebo vaší malé dračici závidět všechny děti na hřišti a nejspíš i jejich tatínci. Karbonová konstrukce, odrážedlo s elektrickým pohonem. Stačí se jen jednou odrazit a dál už se jede na motor. Brzda zabírá na obě kola, takže nenastane situace, že by u brzdění dítě letělo přes řídítka. S baterií se dá jezdit až 5 hodin a pak ji pohodlně vyměnit za novou. Dobití je hotové za 90 minut. Váha elektrické motorky je 8,8 kg. Maximální rychlost je 14 km/h.

jWMXkYFNAVU

2.) Hecht S1000RR – motorový motocykl BMW

Elektrická motorka pro děti v designu BMW. Nejde o žádné plastové přibližovadlo. Motorka má pevnou kovovou konstrukci a pneumatiky z pevné pryže a koženkové sedadlo. Zvukové efekty jsou namontované i zde – děti je mají na řídítkách a mohou si spustit i zvuk pořádné sportovní motorky. Rychlost však není závratná – 3-6 km/h, na baterii se dá jet 1-2 hodiny, akumulátor bude plně nabitý za 8-12 hodin.

ydMPg93AKeA

3.) Mamido dětská elektrická motorka Chopper Shine

Jízda s plně nabitou baterií vychází na 1-2 hodiny, nabíjení trvá 8-12 hodin. Rychlost je 3-5 km/h. Pro bezpečnost má motorka automatickou brzdu, která se aktivuje sundáním nohy z pedálu. Motorka má měkká pěnová EVA kola a zvládne jízdu nejen po silnicích, ale i v trávě.

TDlc_5borzo

4.) Push Mini

Další odrážedlo s elektrickým motorem. Ve srovnání s Kuberg Rox je o poznání levnější model. Stačí se odrazit a jet. Stroj je možné používat i bez motoru čistě jako odrážedlo, nebo si vybrat jeden ze dvou rychlostních módů – pomalý 6 km/hod a rychlý 13 km/hod. Dojezd je cca 15 kilometrů.

Dětská elektrická motorka Cena
Kuberg Rox 34 000 Kč
Hecht S1000RR – motorový motocykl BMW 7 000 Kč
Mamido dětská elektrická motorka Chopper Shine 5 000 Kč
Push Mini 9 000 Kč

elektrická motorka

Elektrická motorka pro děti od 4 let

Pokud se pod stromečkem nebo k narozeninám objeví jako dárek elektromotorka, budou čtyřleťákům svítit oči nadšením. Jako rodiče nezapomeňte prcka vybavit také helmou.

Tip! Elektrické motorky a další elektro-hračky mohou zvýšit náklady na elektřinu v domácnosti. Proto si raději přepočítejte, jestli byste nemohli platit méně zde:

Ušetřete až 9.157 Kč na elektřině BQa54C0A3qo

5.) Moderno Kids Street Racer 12V

Silniční motorka, na které je možné vybrat ze dvou rychlostních módů (3 km/h a 6,5 km/h). Maximální povolená váha jezdce je 30 kilogramů. Doba jízdy vychází na hodinu a půl a plné nabití baterie zabere 6-8 hodin. Nejde o žádný trhač asfaltu, ale o vozítko, na kterém bude dítko obdivovat svět a svět bude obdivovat vaše dítko. Připravte se, že ostatní děti za vámi budou chodit a budou se chtít také svézt.

ksaZBiEx_WI

6.) Minicross 1100 W Ultimate FOX

Váš malý drak se poveze až 30 kilometrů, maximální rychlost je 45 km/h. Omezovačem rychlosti je možné toto maximum ještě upravit pro klid rodičů. Motorka je ideální pro malé jezdce od 90 do 130 centimetrů.

9Uvh1Csx0Rw

7.) Apollo DB-10

Motorce se dá nastavit maximální rychlost na 11 km/h, 6,5 km/h nebo 24 km/h. Dojezd je slušných 15 kilometrů. Potřebuje čtyřletý prcek něco dalšího?

Q5C6yrit5rc

8.) Baigor SX1628

Maximální rychlost 3 km/h bude pro rodiče jistotou, že dítě nikam najednou neodjede a že ho v případě nutnosti dostihnou. Do motorky se dají také nahrát MP3 hudební soubory a dítě si může přehrávat oblíbené písničky, nebo zvuk pořádné motorky.

Elektrická motorka pro děti Cena
Moderno Kids Street Racer 12V 8 250 Kč
Minicross 1100 W Ultimate FOX 18 000 Kč
Apollo DB-10 16 000 Kč
Baigor SX1628 8 000 Kč

elektrická motorka pro děti

Elektrická motorka pro děti od 6 let

V šesti letech jsou děti už pořádní ďáblíci, kteří ale při divočení neumí ještě zbrzdit a vyhodnotit veškerá rizika. Jaké elektromotorky by měli tito draci vyzkoušet?

Tip! Některé elektrické motorky se mohou dost výrazně prodražit. Pokud potřebujete vyřešit jejich financování, vyzkoušejte náš nezávislý porovnávač půjček a zajistěte si tak tu nejvýhodnější:

Najděte nejlepší půjčku Os2Vs1rZzvQ

9.) Kuberg Young Rider Trial Hero

Tato elektrická motorka pro děti je designovaná, aby dokázala sjet cokoliv, co si děti vysní. Je vhodná i na první ježdění. Maximální rychlost je uvedena 27 km/h a na jedno dobití s ní může dítko řádit až 2 hodiny. Váží 33 kilogramů, dobíjení zabere 6 hodin. Motorky Kuberg jsou vysoce kvalitní a vyrábí se ručně. Je možné ji spárovat s mobilním telefonem.

KjijK-NlPhY

10.) Minicross Eco Gepard II 500W 36V

Zpracování motorky je kvalitní a je zakrytý řetěz, baterie i motor. Motorka i pro tuto věkovou kategorii zahrnuje třístupňový regulátor rychlosti. Nastavit ho můžete na 7, 15, 25 km/h. Přední a zadní vidlice jsou odpružené a má přední i zadní kotoučovou brzdu. Dojezd na plně nabitou baterii je cca 18 kilometrů. Jde o motorku do maximálního zatížení 65 kilogramů a je ideální pro terénní jízdu.

mRIvlUg3lVk

11.) Pitbike 1300 W Tiger Lithium

Pitbike dosahuje vysokého zrychlení až do maximální rychlosti 35 km/h. Dojezd elektrické motorky je 25 kilometrů a je vybavena hydraulickými kotoučovými brzdami. Je vhodná pro děti od výšky 120 cm do 155 cm.

q9L9L4iOjHk

12.) Hecht 54500 36V 500W

Dětská motorka s rychlostí 7, 15, 25 km/h a dojezdem 20 kilometrů. Baterie se dobíjí 8 hodin. Motorka je ideální do míst, kde se nesmí dělat hluk. Na druhou stranu dávejte pozor při použití v místech, kde může někoho srazit (opravdu není slyšet).

Elektrická motorka pro děti od 6 let Cena
Kuberg Young Rider Trial Hero 50 000 Kč
Minicross Eco Gepard II 500W 36V 10 000 Kč
Pitbike 1300 W Tiger Lithium 27 000 Kč
Hecht 54500 36V 500W 12 500 Kč

dětský motocross

Elektrická motorka pro děti od 10 let

Toto už je přece jen jiná kategorie a požitek z jízdy. Výbavu některých dětí jim budou možná závidět i jejich rodiče. I oni mají široký výběr elektrických motorek pro dospělé.

Tip! V případě, že dětem plánujete závodnickou kariéru, nebude na škodu jim k tomu přibalit i úrazové pojištění. Za každý den léčení doma nebo v nemocnici jim pojišťovna proplatí danou částku, postará se ale i případné trvalé následky, aj.

Podívejte se na úrazové pojištění u97k3M2H6hc

13.) Razor MX350 Dirt Rocket

Tato elektrická motorka pro děti je určena podle výrobce starším 13 let. Dokáže jet až 22 km/h. Baterie vydrží v provozu 30 minut a její nabití zabere 12 hodin. Maximální váha řidiče je určena na 64 kilogramů. A i tato motorka je určená pro motocross. Rychlost se ovládá otočnou rukojetí.

AXmZjxPmzRw

14.) Kuberg Freerider

Teenager se nebude stydět za jízdu na motorce Kuberg. Na ní už si zažije pořádný adrenalin při jízdách lesem a po kamenech. Motorka dosahuje rychlosti až 70 km/h. Baterie vydrží hodinu a její dobití trvá 2,5 hodiny. Motorka je určena pro jezdce s váhou nad 65 kilogramů a už je homologovaná. Za splnění potřebných kritérií, tedy s řidičským průkazem a povinným ručením, s ní může řidič i na silnici.

587CUDQkp9w

15.) Sur-Ron Light Bee L1e

Motorka Sur-Ron je vhodná pro dospělé začátečníky v terénu a pro zkušenější teenagery. Pro děti je důležitá výhoda její váha – 47 kilogramů. Manipulaci s motorkou zvládnou i puberťáci. Dojezd je až 100 kilometrů při průměrné rychlosti 20 km/h. Ve verzi L1e je maximální rychlost 45 km/h, ve verzi X je maximální rychlost 70 km/h.

Elektrická motorka pro děti Cena
Razor MX350 Dirt Rocket 10 000 Kč
Kuberg Freerider 170 000 Kč
Sur-Ron Light Bee L1e 126 000 Kč

Elektrická motorka pro děti vaše prcky rozhodně nadchne. Pro vás ale vyvstává období hlídání. Motorky jsou nehlučné a ostatní chodci o malém závodníkovi nebudou vědět. O to více ostříží znak musí rodiče mít.

Z dětského světa… by se vám ještě mohly líbit naše další články:

* Jak nejlépe vybrat pojištění dětí?
* Spoření pro děti: Kalkulačka pomůže se srovnáním nabídek na trhu
* Na jaké zájmové kroužky přihlásit dceru nebo syna?