Dárky k Vánocům pro muže: 15 zaručených tipů, co nezklamou

dárek pro muže

[obsahova-navigace]

Vánoce se blíží a s nimi i každoroční přemýšlení nad dárky, které udělají radost. Jistě znáte své manžely, partnery, tatínky i bratry velmi dobře, ale pokud přeci jen letos tápete, nechte si poradit. Dárky k Vánocům pro muže z našeho seznamu jsou sázkou na jistotu. Inspirujte se nápady na praktické dary i netradiční zážitky. Pokud hledáte ideální vánoční dárek pro muže, ale nevíte si rady, přečtěte si náš seznam tipů. Připravili jsme jich hned 15.

dárky k vánocům

Dary, dárky, dárečky pro muže k Vánocům

Existují dárky k Vánocům pro muže, které se již staly klasikou, ale přesto stále dokáží mile překvapit.

Tip! Nákup vánočních dárků doporučujeme řešit včas a přes cashback – službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět.

pánské hodinky

1.) Hodinky – klasické nebo v moderním stylu? 

Hodinky se opět vrací do módy. Můžete vybrat nostalgickou klasiku nebo se zaměřit na chytré hodinky kompatibilní s telefonem obdarovaného. Volání z vlastního zápěstí je dnes již běžné. Cashback na hodinky teď najdete v těchto obchodech:

alkohol jako dárek

2.) Kvalitní alkohol ze specializovaného obchodu

Skotská whiskey, karibský rum, ukrajinská nebo třeba finská vodka. Zapátrejte mezi značkami, které jsou trochu dražší a běžně si je obdarovaný nedopřeje. Pokud si nevíte rady, zajděte do specializovaného obchodu, kde vám poradí s výběrem. Cashback na alkohol najdete v oblíbených eshopech, jako jsou:

obrazy

3.) Plakát, obraz, kovová plaketa

Pokud je obdarovaný muž skutečným fanouškem nějaké kapely, má rád určitého herce, nebo se stále dokola dívá na jeden a ten samý film, pak zvažte koupi plakátu či obrazu s tímto tématem. Tak si jej bude moci pověsit na své oblíbené místo a potěší ho při každém pohledu. Plakáty, obrazy a plakety seženete na:

lego

4.) LEGO potěší nejen děti

Mnoho lidí má stavebnici LEGO spojenou spíše s dárky pro děti, ale nenechte se zmýlit. Spousta dospělých mužů této stavebnici neodolá. LEGO má mnoho podob a můžete vybrat variantu podle koníčků obdarovaného muže. Například kaskadérské auto, hvězdnou loď Millennium Falcon nebo hasičskou základnu. Pokud zvolíte stavebnici, která obsahuje několik set dílků, tak je postaráno o několik hodin zábavy. „Dospělácké“ sady jako LEGO® Star Wars™, LEGO® Architecture nebo LEGO® Art pořídíte na:

degustace

Vánoční dárky pro muže ve formě zážitku

Mezi oblíbené dárky k Vánocům pro muže patří jednoznačně zážitky – gurmánské , relaxační i adrenalinové. Třeba v podobě dárkového koše nebo poukazu na let balónem či na wellness. Pokud budou mít úspěch, můžete je v budoucnu i zopakovat. Podívejte se do eshopu Firmanazazitky.cz, kde najdete opravdu široký výběr zážitkových poukazů, navíc s 5% cashbackem. 

Tip! Pokud si letos plánujete na Vánoce půjčit a pořídit si krásné vánoční dárky, porovnejte si nejdříve nabídky bank a zjistěte tak, kde vám dají nejlepší podmínky:

Najděte nejlepší půjčku

pivo

5.) Pivní lázně ve dvou

Pokud je obdarovaný pán pivař, tak jednoznačně zvažte pivní lázně. Nejen, že si užije lázeňské procedury, ale součástí bývají i ochutnávky. Navíc můžete zakoupit variantu například pro 2 osoby v eshopu Firmanazazitky.cz s 5% cashbackem:

  • Pivní lázně ve SPA BEERLAND pro dva – 2.300 Kč
  • Víkend v pivních lázních pro dva – 5.720 Kč
  • Odpočinek v pivních lázních – 2.940 Kč

whiskey a víno

6.) Degustační balíček

Muži vinaři, milovníci whiskey, piva a vůbec všichni, kdo rádi jedí nebo pijí si určitě, nenechají ujít možnost rozšířit znalosti svého oblíbeného světa. Balíček kupte třeba na slevovém portálu Firmanazazitky.cz s 5% cashbackem, nebo mu degustaci zařiďte osobně přímo v jeho oblíbeném podniku:

  • Za tajemstvím Pivovaru Strahov – 1.230 Kč
  • Gurmánský pobyt pro dva v Amande**** – 5.990 Kč
  • Ochutnávka kávy ve Starbucks Reserve – od 999 Kč

tesla

7.) Řízení vysněného auta je snem mnoha mužů

Tato varianta je ideální pro zapálené řidiče či obdivovatele konkrétních aut. Na výběr je mnoho zážitkových jízd. Můžete mu věnovat například jízdu Teslou, obří Tatrou, Hummerem a dokonce i popelářským autem. Pořídíte na Firmanazazitky.cz s 5% cashbackem:

  • Jízda v Tesle – od 1.699 Kč
  • Jízda v Hummeru H2 – od 1.499 Kč
  • Jízda vojenským vozidlem Tatra – 6.200 Kč

let balonem

8.) Let balónem s výhledem na vaše město

Let balónem patří mezi velice netradiční zážitky, který se opět může rozšířit na více osob. Je to krásný výlet plný romantiky, nádherných výhledů a nezapomenutelných okamžiků. Poukaz seženete na Firmanazazitky.cz s 5% cashbackem:

  • Let balónem standard – 4.250 Kč
  • Soukromý let balónem pro dva – 14.200 Kč

skok padákem

9.) Skok padákem pro milovníky adrenalinu

Pokud je váš partner nebo třeba bratr milovníkem adrenalinu, tak mu na Vánoce věnujte například skok padákem. Pokud po něm už delší dobu touží, ale ještě se neodhodlal, poskytnete mu ideální příležitost. Mají na Firmanazazitky.cz s 5% cashbackem:

  • Tandemový seskok ze 4000 metrů – 4.000 Kč
  • Základní parašutistický výcvik – 4.000 Kč
  • Tandemový seskok z vrtulníku MI-8 – 3.999 Kč

vánoční svetr

Klasické vánoční dárky pro muže originálně

Pokud máte pocit, že muž, pro kterého hledáte vánoční dárek, má snad vše, pak se zkuste poohlédnout po něčem vtipném a originálním. Pořiďte mu třeba pyžamo ve stylu oblíbeného superhrdiny, mikinu s vtipným nápisem nebo originální vánoční oblečení.

Tip! Hodilo by se vám pár tisíc korun před výplatou? Nechcete nechávat nákup dárků na Vánoce na poslední chvíli? Můžete využít kreditní kartu. Při vrácení dlužné částky až do 55 dní získáte s těmi nejlepšími bezúročné období a nepřeplatíte tak ani korunu.

Vyberte si kreditku

pyžamo

10.) Netradiční nebo klasické pyžamo?

Pyžama v podobě superhrdinů, komických postaviček nebo přímo kostýmy jsou vánoční dárky pro muže, které pobaví. A pokud tento humor není jeho styl, tak co vybrat pyžamo podle mafiánské módy? Pánské noční prádlo s vtipným potiskem seženete třeba na:

svetr

11.) Vtipná mikina nebo vánoční svetr

Na doma, na sport či na zahradu se určitě nebude bát nosit jakkoli vtipnou mikinu. Inspirujte se u oblíbených filmů, seriálů nebo třeba knih. Oblíbeným dárkem je i vánoční svetr. Vyberte si už hotové modely, anebo si vlastní hlášku můžete nechat na oblečení potisknout v obchodech, jako jsou:

dárky pro muže

Dárky k Vánocům pro muže na poslední chvíli

Promeškali jste šanci sehnat dárek k Vánocům včas? Naštěstí pořád máte šanci uspět a zajistit, abyste mohli obdarovaného potěšit vskutku originálním překvapením. Za pár minut můžete mít skvělé pánské dárky k Vánocům.

Tip! Při nákupu dárků k Vánocům pro muže se hodí slevové kódy. Můžete ušetřit až 90 % z ceny.

časopis

12.) Předplatné oblíbeného časopisu

Pokud má muž koníček, pak k tomuto koníčku pravděpodobně existuje i nějaký časopis. A jestli nemá oblíbenou trafiku, kde si jej pravidelně kupuje, tak mu jej předplaťte. Pravidelně mu tak budou chodit informace ze světa, který ho baví a uvidíte, že se bude těšit na každé nové číslo. Inspirujte se našimi tipy:

  • Esquire, časopis – předplatné od 819 Kč / rok
  • Automobil revue, časopis – předplatné od 599 Kč / rok
  • Epocha, časopis – předplatné od 1037 Kč / rok

sluchátka na uši

13.) Oblíbená hudba v dárkovém balení

Nosiče hudby se často prodávají v krásných dárkových baleních. Ty například kromě CD obsahu i související oblečení, nějaké pochutiny apod. Pokud neseženete dárkové balení dle svých představ, můžete jej připravit a přidat k němu například zajímavé ponožky, tričko, kravatu nebo třeba hrnek. Vše samozřejmě tematicky laděné. Tipy na populární hudbu najdete na:

voucher

14.) Ručně vyrobený poukaz z lásky

Pokud stále nevíte, co by váš partner, tatínek nebo třeba bratr chtěl a současně nechcete příliš utrácet, pak je tato varianta pro vás přímo ideální. Vánoční dárky pro muže v podobě dárkového voucheru vlastní výroby jistě potěší. Věnujte mu například poukaz na oblíbené jídlo, kartičky na zrušení hádek, nabídku masáže a další činnosti, které možná děláte, ale takto si je bude moci sám objednat a bude se cítit středem pozornosti. Potřeby na vytvoření DIY dárkové kartičky, jako jsou barevná pera, ozdobné papíry a washi pásky, koupíte na:

pánské oblečení

15.) Voucher do oblíbeného obchodu s módou

Někdy je těžké partnerovi vybrat oblečení, které by se mu líbilo. U trička je špatný typ výstřihu, mikina je příliš upnutá a kalhoty taky nesedí. Znáte to? Není nad to, když si muž vybere sám. Ideálním řešením je zakoupení voucheru v určité hodnotě do některého obchodu s módou. 

Ať už vyberete jakýkoliv dárek pro muže k Vánocům, myslete na to, co vašeho milého baví a co má rád. Myslete na to, že vánoční dárky dělají radost především proto, že jsou z lásky. A také společně strávený čas je lepší než jakékoliv překvapení pod stromečkem a nic ho nenahradí.

Ještě by se vám mohly hodit… další naši vánoční průvodci:

* 15 x luxusní vánoční dárky pro muže
* Kdy péct cukroví na Vánoce? Rozvrh vánočního pečení
* Vánoční trhy 2022: Kam vyrazit v Česku i zahraničí?