Velké vánoční slevy: Seznam nejoblíbenějších obchodů!

vánoční nákupy online

[obsahova-navigace]

Když se řekne vánoční slevy, řadě lidí se vybaví jedna z nejznámějších slevových akcí Black Friday, která letos připadá na pátek 25. listopadu. Řada obchodů však slevy nenabízí jen během jediného dne, ale často také během celého týdne nebo dokonce listopadu. Vybrali jsme pro vás patnáct obchodů, které přináší skvělé výprodeje a slevové akce před Vánoci. Díky tomuto výčtu můžete nakoupit se slevou například elektroniku, knížky, kosmetiku nebo třeba outdoorové vybavení a hry.

nákupy alza

1.) Kdy začnou vánoční slevy na Alze?

Jedním z nejoblíbenějších obchodů vůbec, na kterém Češi pravidelně nakupují vánoční dárky, je obchod Alza, který v roce 2022 poprvé dosáhl toho, že počet unikátních zákazníků převýšil 5 milionů. Na Alze pravidelně probíhají výhodné slevové akce. Před Vánoci je bezesporu nejznámější slevovou akcí Black Friday. Na Alze můžete kromě elektroniky pořídit také například hračky, drogerii nebo potřeby pro dům a zahradu. Největší slevy však najdete právě v kategorii spotřebičů a elektroniky.

  • Akce: Black Friday od 9.11. do 27.11.2022
  • Probíhá na Alza.cz

nábytek

2.) Vánoční slevy na Favi.cz

Favi.cz je v České republice jedním z nejoblíbenějších vyhledávačů nábytku a dekorací. Během celého roku zde najdete desítky produktů se slevou. Aktuálně na stránkách Favi.cz najdete za výhodnější ceny například vánoční textil, vánoční svíčky, vánoční osvětlení nebo vánoční betlémy a české vánoční ozdoby.

  • Akce: celoroční slevy, nyní najdete výprodej v kategorii Vánoce
  • Probíhá na Favi.cz

Tip! Máte rádi výprodeje a slevové akce? Vánoční dárky nakoupíte s cashbackem ještě výhodněji. Jedná se o službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět.

Využijte cashback

urbane store

3.) Vánoční slevy na Urban Store

Také obchod Urban Store, který sdružuje ty nejlepší módní značky a nabízí přes 30.000 produktů, si pro své zákazníky připravil skvělé vánoční slevy. Od 25.11. do 8.12.2022 můžete koupit boty z nejnovějších kolekcí Adidas, Converse, Vans, Reebok nebo Puma se slevou 30 %. Od 2.12. do 15.12.2022 trička a mikiny z aktuálních kolekcí Adidas, Converse, Vans, Reebok a Diesel se slevou 30 až 50 %. A od 9.12. do 19.12.2022 doplňky z aktuálních kolekcí Adidas, O’Neill, Converse, Vans a dalších se slevou 30 až 50 %.

  • Akce: vánoční slevy od 25.11. do 19.12.2022
  • Až 8% cashback na Urbanstore.cz

balení dárků

4.) Stoklasa a vánoční slevy

Chcete nakoupit krásné vánoční dekorace nebo ozdobičky na dárky a stuhy se slevou? Pak se neváhejte podívat na stránky textilní galanterie Stoklasa, kde už nyní najdete řadu položek s vánoční tematikou. Pro milovníky Vánoc je připravená i samostatná kategorie Vánoce, kde najdete například vánoční dekorace nebo vánoční látky a balicí papíry.

  • Akce: až 50% vánoční slevy
  • Probíhá na Stoklasa.cz

nákupy rohlík

5.) Vánoční slevy na Rohlíku

Rohlik.cz na svých stránkách hlásí, že nese boží vánoční slevy už dnes. „Pomozte nám odlehčit sklady od velkých bas piv, pytlů toaleťáků a dalších objemných věcí a my zase pomůžeme vaší peněžence. Tak hurá na to!“ píše se na Rohlíku. Kromě slev je na eshopu spuštěná vánoční soutěž s Rohlík Premium, díky které můžete vyhrát až 10.000 Kč.

  • Akce: výprodej skladů, vánoční soutěž
  • Probíhá na Rohlik.cz

Tip! Chcete si na vánoční dárky letos půjčit? Zastavte se nejdříve v našem nezávislém srovnávači aktuálních nabídek bank a dalších finančních společností. Jedním klikem v něm zjistíte, kdo vám poskytne tu nejlepší:

Najděte nejlepší půjčku

gaming

6.) Vánoční slevy Steam

Zajímá vás, kdy začnou vánoční slevy na nejpopulárnější herní platformě Steam, která obsahuje i virtuální obchod s hrami? Na Steamu probíhají slevy po celý rok, přesné termíny však nejsou předem známé. Nicméně platí, že vánoční výprodej na Steamu začíná několik dní před Štědrým dnem a trvá okolo deseti až patnácti dnů. Během vánočních slev můžete nakoupit desítky her za výhodné ceny. Jaké další slevové akce se na Steamu vyplatí sledovat?

  • Lunar New Year Sale: na konci ledna
  • Jarní slevy: začínají týden před Velikonocemi
  • Letní slevy: probíhají na konci června
  • Halloweenský výprodej: během posledního týdne v říjnu
  • Podzimní Black Friday: na přelomu listopadu a prosince

kosmetika notino

7.) Vánoční slevy na Notinu

Chcete svým blízkým k Vánocům koupit kosmetiku nebo třeba parfémy? Na Notinu pravidelně probíhají nejrůznější slevové akce. Před Vánoci by vám neměla uniknout akce Black Friday. Už nyní však na Notinu nakoupíte vybrané produkty se slevou.

  • Akce: Black Friday dne 25.11.2022
  • Až 10% cashback na Notino.cz

Tip! Chcete letos nakoupit pořádné dárky na Vánoce a hodilo by se vám navýšení finančního rozpočtu? Využít k tomu můžete třeba kreditní kartu. Ty nejlepší nabízí bezúročné období až na 55 dní a řadu dalších výhod.

Porovnej kreditky

knihy

8.) Luxor a jeho vánoční slevy

Milovníci knížek jistě ocení pravidelné slevové akce, jež každoročně probíhají v knihkupectví Luxor. Už nyní tam probíhá největší nákupní svátek roku Black Friday 2022. V listopadové akci Black Friday můžete zakoupit stovky výjimečných knížek za skvělé ceny. Po celý listopad navíc v internetovém knihkupectví Luxor.cz probíhá akce na dopravu zdarma do výdejních míst a boxů PPL.

  • Akce: Black Friday (celý listopad)
  • Probíhá na Luxor.cz

léky na nachlazení

9.) Slevy v lékárně BENU

V našem seznamu nemůže chybět jedna z nejznámějších lékáren BENU, která je spojená jak s internetovou lékárnou, tak i kamennými prodejnami. Na BENU nyní v kategorii Vánoce najdete tipy na vánoční dárky pro všechny členy rodiny. Využít můžete také řadu dalších akčních nabídek. 

  • Akce: Black Friday dne 25.11.2022
  • Až 5% cashback na Benu.cz

Tip! Uplatněte při nákupu dárků na Vánoce i slevové kódy. Můžete ušetřit až 90 % z ceny.

dámská móda

10.) Slevy na BIBLOO

Dalším internetovým obchodem s oblečením, na kterém už nyní odstartovala slevová akce Black Friday, je obchod BIBLOO.cz, který aktuálně nabízí slevy až 65 %. Při registraci můžete také využít slevu 100 Kč při nákupu nad 1.000 Kč. Při nákupu nad 1.500 Kč je navíc doprava zdarma.

  • Akce: Black Friday již probíhá
  • Až 8% cashback na Bibloo.cz

nákupy tesco

11.) Slevy, které přináší obchod Tesco

V obchodě Tesco můžete kromě potravin nakoupit také skvělé vánoční dárky pro celou rodinu. S věrnostní kartou Clubcard můžete využít například slevu na všechny stavebnice LEGO, a vyřešit tak dárky pod stromeček pro nejmladší členy rodiny.

  • Akce: sleva 25 % na LEGO od 1.11. do 22.11.2022
  • Probíhá na Tesco.cz

elektrické spotřebiče

12.) Vánoční slevy nabízí i Philips

Dalším obchodem, který odstartoval Black Friday slevy už nyní, je značka Philips nabízející elektroniku a elektrotechniku. Na stránkách Philips.cz aktuálně najdete slevy až 48 %. Ve slevě najdete výrobky pro domácnost i osobní péči.

  • Akce: Black Friday od 31.10. do 15.11.2022
  • Až 8% cashback na Philips.cz

vojenský styl

13.) Frogtac a vánoční slevy

Pojďme se podívat ještě na vánoční slevy spojené s obchodem s moderním taktickým, vojenským a outdoor vybavením Frogtac. I v tomto eshopu můžete už nyní v kategorii Výprodej zakoupit zboží se skvělými cenami. Čekají na vás desítky položek, jež potěší vás i vaši peněženku.

  • Akce: vánoční slevy, výprodej
  • Probíhá na Frogtac.cz

superzoo zverimex

14.) Vánoční slevy na Super zoo

Chcete potěšit své domácí mazlíčky? Pak si prohlédněte nabídku obchodu Super zoo, který přináší všechny chovatelské potřeby pro domácí zvířata na jednom místě. Aktuálně můžete využít mega výprodej se slevami až 50 % nebo získat slevu 20 % v rámci Black Friday při nákupu nad 590 Kč, a to jak na eshopu, tak i ve všech kamenných prodejnách Super zoo.

  • Akce: mega výprodej, Black Friday
  • Probíhá na Superzoo.cz

šperky pro ženu

15.) Zářivé vánoční slevy na Klenotě

Šperky odjakživa patřily k jedněm z nejoblíbenějších vánočních dárků vůbec. Na Klenotě můžete před Vánoci využít slevu 30 % na zlaté náhrdelníky s vrtaným černým diamantem. 

  • Akce: sleva na náhrdelníky od 23.11. do 28.11.2022
  • Probíhá na Klenota.cz

Chcete nakoupit skvělé dárky na Vánoce pro celou svou rodinu, přátelé a využít vánoční slevy, díky kterým ušetříte nemalé částky? Pak si nenechejte ujít slevové akce, jež si pro vás připravily vybrané obchody.

Další tipy na…  nejlepší vánoční nákupy najdete v těchto článcích:

Nejlepší dárky do 1000 Kč, které ocení úplně každý
Krátkodobá půjčka: Která je ta nejvýhodnější? Podívejte se na velké srovnání!
Jak může kreditka zlevnit Vánoce o tisíce korun?