Cestovní pojištění – země

Cestovní pojištění [%LOCALITY%]

Nejlevnější cestovní pojištění [%LOCALITY%] 

Chystám se s rodinou v létě na zahraniční dovolenou a možná mě před tím čeká i pracovní cesta do zahraničí. Chtěl bych uzavřít cestovní pojištění. Kvalitní a za dobrou cenu. Země, do které jedeme, je [%LOCALITY%]. Jak na to?

Až už je cílovou destinací vaší zahraniční cesty [%LOCALITY%] nebo jakákoliv jiná země, doporučujeme uzavřít cestovní pojištění online na serveru Porovnej24.cz. Stačí jen zadat několik údajů a během pár minut dostanete nejlevnější cestovní pojištění, které bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Ať už jde o základní a nejběžnější pojištění léčebných výloh nebo pojištění úrazové či vašich zavazadel. Věděli jste třeba, že se můžete přes Porovnej24.cz pojistit i do těch nejvzdálenějších destinací už od 9 Kč na den? Nebo že vás cestovní pojištění na týdenní lyžování v Rakousku díky Porovnej24.cz vyjde třeba i jen na 66 Kč?

Srovnejte-cestovní-pojištění

Partnerské pojišťovny [%LOCALITY%]

Na serveru Porovnej24.cz srovnání cestovního pojištění online od pojišťoven:

[%PROVIDERS%]

Jak vidíte, nabídka ústavů, kde se můžete pojistit, pokud cílem vaší cesty bude [%LOCALITY%], je opravdu široká. Mají ale všechny pobočku poblíž vašeho bydliště? A pokud ano, máte čas a chuť je všechny obejít a nabídky porovnat tak, abyste našli skutečně to nejlevnější cestovní pojištění? Přitom s kalkulátorem serveru Porovnej24.cz to bude otázka několika minut. Vyberete si cíl vaší cesty, délku pobytu, jeho účel, podle potřeby i připojištění atd. Internetové srovnání cestovního pojištění vám samo nabídne pro vás to odpovídající.

Vybranou pojistnou smlouvu i asistenční kartou dostanete na email a podle pokynů i online zaplatíte. Sjednání cestovního pojištění proto zvládnete i skutečně na poslední chvíli. Vše je tedy jednoduché, přehledné a hlavně nemusíte nikam chodit, vše vyřídíte doma od počítače. A pokud i tak vám bude něco nejasného, na vaše dotazy čekají na telefonním čísle 810 800 080 naši pojišťovací poradci.

O cestovním pojištění

Cestovat bez pojištění do zahraničí se opravdu nevyplatí. V případě nemoci nebo úrazu vám totiž pokryje základní léčebné výlohy a asistenční služby, za které jinak zaplatíte i desítky tisíc korun. I to ale má své limity, a proto se vyplatí třeba v případě zimních nebo obecně u adrenalinových sportů přemýšlet také o pojištění úrazovém. Proto třeba 88 % klientů mířících do zahraničí volí připojištění úrazu.

Právě lidi mířící na hory často volí i připojištění odpovědnosti za škody na zdraví a majetku způsobené třetím osobám. Komplexní finanční krytí rizik spojených s cestováním do zahraničí vám zajistí pojištění zavazadel i storna zájezdu. Jestli do vašich plánů na dovolenou patří [%LOCALITY%], na cestovní pojištění opravdu nezapomeňte!

[%LOCALITY%]

[%LOCALITYTEXT%]

Zajímá Vás měna a aktuální kurz měny, kterou se v této zemi platí? Podívejte se na náš kurzovní lístek.