Penzijní připojištění – města

Penzijní připojištění [%LOCALITY%]

Nejvýhodnější spoření na důchod [%LOCALITY%] 

Pomalu se blížím do věku, kdy bych měl vážně začít uvažovat o důchodovém spoření či založit penzijní spoření. Město, ve kterém žiji, je [%LOCALITY%]. Rád bych věděl, jak na to!

Nezáleží na tom, zda je vaším bydlištěm město [%CITY%] nebo jiné město či obec v České republice. Nejvýhodnější nabídku šetření na stáří získáte na kalkulačce důchodového či penzijního spoření. Na něm velmi snadno pomocí pouhého zadání vašich požadavků naleznete variantu spoření, která je pro vás nejvýhodnější. Pomůže vám třeba vypočítat odhadovanou výši měsíčného důchodu, co budete dostávat, pokud se spolehnete pouze na stát. A určí vám i přibližnou částku, kterou naspoříte ve II. a II. pilíři. Víte, že to může být proti běžnému důchodu až 16 614 Kč ročně navíc?

Srovnejte-penzijní-spoření

Poskytovatelé penzijního spoření – I. a II. pilíř [%LOCALITY%]

Na serveru Porovnej24.cz porovnáváme nabídky od poskytovatelů penzijního spoření I a II. pilíře:

[%PROVIDERS%]

Poskytovatelé penzijního spoření – III. pilíř [%LOCALITY%]

[%PROVIDERS%]

Na serveru Porovnej24.cz porovnáváme nabídky od poskytovatelů penzijního spoření III. pilíře:

Jak je vidět, je opravdu z čeho vybírat. Ale umíte si představit, že byste měli všechny tyto finanční ústavy obejít? Máte vůbec na toto čas? A kdyby i ano, jste si jisti, že dokážete všechny nabídky porovnat a najít pro vás to skutečně nejvýhodnější penzijní a důchodové spoření? A poradí vám tam, který typ spoření je pro vás skutečně vhodný? Asi ne, že? A co říkáte na nabídku zhodnocení vašich peněz v penzijním připojištění až o 21 350 Kč?

Přitom je to na Porovnej24.cz tak snadné! Pomocí kalkulačky důchodového a penzijního spoření to velmi snadno zjistíte. Stáčí jen pár minut za počítačem a naše důchodová kalkulačka to za vás vypočítá. V závislosti na vašem věku, výši příspěvků i době spoření, vám nalezne ideální variantu, ukáže roční zhodnocení, výnos i částku k výplatě. Pomůže vám taky nastavit investiční strategii – víte, jaký je rozdíl např. mezi konzervativní nebo dynamickou? Porovnej24.cz poradí. A kdyby vám přece jen něco nebylo jasné, na vaše dotazy čeká penzijní poradce – na zákaznické lince 810 800 080.

Co to je důchodové a penzijní spoření?

S tím, jak klesá počet ekonomicky aktivního obyvatelstva, jsou termíny jako penzijní nebo důchodové pojištění stále diskutovanějšími. Kromě státního důchodu (tzv. I. pilíře) se ve stáří můžete spolehnout i na důchodové spoření (tzv. II. pilíř). To je dobrovolné a mohou do něj vstoupit všichni ve věku 18 – 35 let (do konce června 2013 platí možnost vstupu i pro osoby starší). Účastníci do něj odvádějí 3% prostředků na sociální pojištění a také 2 % ze své mzdy (dohromady 5% ze své hrubé mzdy).

Doplňkové penzijní spoření – tzv. III. pilíř – je výhodnou formou spoření podporovanou státem: k vašim příspěvkům dostáváte navíc i příspěvky státní.

[%LOCALITY%]

[%LOCALITYTEXT%]