Havarijní pojištění – města

Havarijní pojištění [%LOCALITY%]

Nejlevnější havarijní pojištění pro [%LOCALITY%]  

Mým bydlištěm je [%LOCALITY%], vlastním osobní automobil, motocykl, nákladní vůz, nebo třeba veterána a chci uzavřít nejlevnější povinné ručení. Jak na to?

Bez ohledu na to, jestli je vaším bydlištěm [%LOCALITY%], nebo jiné město či obec v České republice, doporučujeme vám využít kalkulačku povinného ručení, která provede srovnání cen povinného ručení a doporučí, která pojišťovna právě pro vás nabízí nejlevnější povinné ručení, nebo levné pojištění vozidla, které splňuje vaše požadavky například na výši pojistného krytí.

Srovnejte povinné ručení

Partnerské pojišťovny pro [%LOCALITY%]

Na serveru Porovnej24.cz porovnáváme povinné ručení online od pojišťoven:

[%PROVIDERS%]

Má město [%LOCALITY%] vůbec tolik pojišťoven? A jak dlouho by vám trvalo zjistit jejich nabídky pojištění aut a vybrat kvalitní levné pojištění? Kalkulačka povinného ručení Porovnej24.cz srovná všechny pojišťovny během pár minut a povinné ručení pak můžete rovnou uzavřít. O papírování se postaráme za vás. K dispozici je vám náš finanční poradce na lince 810 800 080.

Cena povinného ručení závisí nejen na objemu motoru pojišťovaného vozidla, ale i na dalších parametrech. Spolehliví řidiči získají navíc bonus. Na Porovnej24.cz si můžete online zřídit povinné ručení a havarijní pojištění, které chrání majitele vozidla při poškození, nebo odcizení jeho auta.

O havarijním pojištění

Povinné ručení neboli povinně smluvní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při provozu vozidla je zákonné pojištění vozidel, které musí mít uzavřené každý majitel vozidla s přidělenou SPZ.

Povinné ručení chrání řidiče, majitele i provozovatele automobilu či jiného vozidla v případě, že způsobí škodu jiné osobě. V případě vzniku pojistné události je z pojistky viníka zaplacená škoda na vozidle, kterému byla způsobená škoda.

[%LOCALITY%]

[%LOCALITYTEXT%]