Vánoční dárky pro ženy: Tipy, které potěší manželku, maminku, sestru i tchýni

Vánoční dárky pro ženy

[obsahova-navigace]

Vánoce jsou již za rohem a občas bývá náročné vymyslet dárek, který udělá radost. Připravili jsme pro vás několik tipů na vánoční dárky pro ženy. Potěšíte jimi svou maminku, manželku, sestru i tchýni.

Vánoční dárky by měly být především od srdce a obdarovaného potěšit. Dáváte mu tak najevo, že jste výběru skutečně věnovali čas, a že vám na dané osobě záleží.

dárkový koš

Dárkový koš k Vánocům

Dárků v podoba dárkových košů je nespočet. Mohou být složené z potravin nebo třeba kosmetiky. Koše lze zakoupit předchystané anebo je můžete připravit sami. Stačí zakoupit věci, které má obdarovaná žena ráda, pěkně je zabalit a dárek je na světě.

Značky, které ženy milují… Nejste zrovna zručným baličem dárků? Sáhněte po úžasně zabalených dárkových sadách plných kosmetiky. Ty nejkrásnější najdete i přes cashback, službu, která vám za každý nákup vrátí část peněz zpět, v eshopech jako:

* Douglas.cz – 8 % z nákupu zpět
* Sephora.cz – 10 % z nákupu zpět

zážitek k vánocům

Je zážitek nejlepší dárek?

Zážitky jsou typy dárků, na které se dlouho vzpomíná. Jako nezapomenutelný dárek k Vánocům můžete věnovat třeba adrenalinovou jízdu terénním autem, let balónem, luxusní degustační menu, jízdu na vodních lyžích, lázně nebo třeba víkendový pobyt s vyjížďkami na koních. Existuje řada internetových stránek, které se specializují právě na zážitkové vouchery, případně můžete nakoupit například na slevových portálech. Možností je skutečně mnoho.

Ženy milují… Neexistuje snad ani jedna žena, která by nesnila o focení s profesionálním fotografem. S fotografy ve více jak 900 desninacích je česká firma Localgrapher největší foto firmou na světě! Manželce, mamince nebo sestře můžete darovat jejich dárkovou poukázku na rodinné, zamilované nebo solo focení v ČR i zahraničí. Poukázka nikdy neexpiruje, využít ji tedy může přístí rok nebo třeba za 5 let.

kultura k vánocům

Kultura: skvělý vánoční dárek pro ženy

Aktuální koronavirová situace sice návštěvě divadel či koncertů příliš nepřeje, nicméně stále lze zakoupit vstupenky na budoucí termíny. Můžete tak darovat kulturní nebo sportovní zážitek. Některé divadla navíc nabízí i online streamy a na mnoho filmů se můžete dívat třeba díky předplatnému Netflix nebo HBO GO.

Ženy milují… Pokud zvolíte předplatné Netflixu, přidejte k němu osobní doporučení na nejoblíbenější seriály. V ČR právě trenduje:

* Emily v Paříži
* Záhadné sídlo Bly
* Nevyjasněné záhady
* Francouzská revoluce
* Lucifer

masáž k vánocům

Masáž a relax

Poukaz na profesionální masáž patří mezi vánoční dárky, které uvítá téměř každá žena. Ať už sháníte dárek pro maminku, sestru nebo třeba partnerku, díky masáži jí dopřejete relaxaci i úlevu od bolesti zad. Pokud chcete ještě něco originálnějšího, předplaťte masáží rovnou více.

Tip! Jestli vám zakoupení masáže přijde drahé, nabídněte obdarované ženě své masérské služby. Návodů na relaxační masáž je na internetu mnoho.

šperk k vánocům

Šperk je zárukou úspěchu

Šperky se dlouhodobě řadí mezi oblíbené vánoční dárky pro ženy. Zamyslete se, jestli žena, které je dárek určen, nosí spíše zlato, bílé zlato nebo třeba stříbro a jestli jí zdrobí spíše řetízky či prsteny. Pokud se ráda zdobí, pak jí šperkem jistě potěšíte.

Tip! Krásné šperky mohou být nákladné. Nakupujte tedy chytře přes cashback – za nákup dostanete po Vánocích finanční odměnu. Cashbacky na šperky najdete na:

* Sperky.cz – až 11 % z nákupu zpět
* Sperky-eshop.cz – 8 % z nákupu zpět

den volna k vánocům

Volný večer nebo den

Vánoční dárky pro ženy nemusí být jen hmotné povahy. Zajímavou alternativou je jeden nebo více volných večerů, kdy bude sama doma a nebude muset nic dělat. Nebo půjde s kamarádkami ven. Ale hlavně by tento večer (nebo klidně i den), měl být o tom, že se opravdu nebude muset o nic starat. Dopřejete tak ženě čas na její vlastní zábavu.

výlet k vánocům

Rodinný výlet nebo dovolená v páru

Pokud jste spolu dlouho netrávili společný čas, možná by to mohl napravit společný výlet. Vyberte blízkou, nebo oblíbenou destinaci, rezervujte hotel nebo Airbnb a naplánujte program. Výlet může být jedno i vícedenní a jistě ženu mile překvapí.

Tip! Letos jsme se kvůli covidové pandemii téměř nikam nepodívali. O to umocněnější budou zážitky z cest v roce 2021. Pokud nechcete riskovat zrušení zájezdu, můžete pod stromeček dát kartičku s „Dovolenou podle přestav“ a ve skutečnosti ji zarezervovat v závislosti na momentální situaci těsně před odletem.

kniha k vánocům

Kuchařka, román, detektivka…

Knihy patří mezi vánoční dárky pro ženy, které jsou sázka na jistotu. Současná nabídka zahrnuje tisíce možností, takže pokud víte, jaký typ knih obdarovaná žena čte, nebo znáte jejího oblíbeného autora, pak ji jistě potěšíte.

Tip! I knihy můžete nakoupit přes cashback v knihkupectvích jako jsou:

* KnihyDobrovsky.cz – až 20 % z nákupu zpět
* Kosmas.cz – 4 % z nákupu zpět

kosmetika k vánocům

Specializované dárkové poukázky

Vybrat ty nejvhodnější vánoční dárky pro ženy může být někdy obtížné, protože třeba neznáte oblíbenou značku jejího parfému, jakou používá maskaru nebo pleťové mléko. Právě pro tyto případy můžete zakoupit specializované poukázky ve vámi zvolené hodnotě a žena si již za ně sama pořídí produkty, které si přeje.

Ženy milují… dárkové poukázky z obchodů jako jsou:

* Notino.cz
* ZOOT.cz
* ChefShop.cz

vlastnoručně vyrobené dárky k vánocům

Vlastnoručně vyrobené dárky k Vánocům

Víte, v jaké oblasti byste dárek chtěli dát, ale neradi dáváte finanční poukázky? Napište si vlastní poukazy. Posléze můžete s obdarovanou dárek společně vybrat. Do těchto poukazů také můžete zahrnout třeba i své služby, jako například umývání oken, masáž, romantické večeře či hlídání domácího mazlíčka.

Vlastnoručně vyrobené vánoční dárky pro ženy se vracejí do módy. Umíte trochu kreslit, skvěle fotit, skládat básně či písně, psát povídky, vyřezávat, sochařit nebo třeba svářet? Možná budete překvapeni, jakou radost dokáže vlastnoručně vyrobený kousek udělat. Namalujte to, co má ráda, vytvořte fotoalbum nebo třeba vyrobte něco, o čem dlouho mluví. Možná váš výrobek nebude dokonalý, ale určitě ocení vaši snahu.

Tip! Potřebujete si letos na Vánoce půjčit? Než se do toho pustíte, nejprve porovnejte nabídky bank, abyste zjistili, kde dostanete nejvýhodnější podmínky. Půjčit si totiž můžete třeba i 30 000 Kč s 0% úrokem.

Najděte nejvýhodnější půjčku

Ať už tedy sháníte krásný dárek pro svou partnerku, maminku, sestru nebo třeba dospívající dceru, možností máte skutečně mnoho. Zamyslete se nad tím, co danou ženu baví, co má ráda, co si přeje a vymyslíte tak dárek, který jí jistě udělá radost.