Lyže na kočárek: Nejlepší značky a jejich ceny

lyže na kočárek

[obsahova-navigace]

Lyže na kočárek zaujmou zejména všechny rodiče, kteří rádi v zimě tráví aktivně čas na horách nebo bydlí v místech, která jsou spojená s bohatou sněhovou nadílkou. Lyže na kočárek jsou velmi praktickým pomocníkem, umožňují snadné procházky ve sněhu a jsou spojeny s komfortní jízdou pro vaše dítě nebo děti. Lyže, jež se jednoduše nasadí na kočárek, nabízí hned několik značek. V následujících řádcích si je blíže představíme a uděláme vám jasněji v tom, které z nich si pořídit.

Lyže na kočárek Babyzen

Foto zdroj: Funbaby.cz

1.) Lyže na kočárek Babyzen

Lyže na kočárek nabízí i francouzská značka Babyzen, jež se v současné době řadí mezi jednu z nejznámějších a nejprodávanějších značek dětských kočárků na světě. Zvolit můžete například černé lyže na kočárek Babyzen Yoyo, které jsou kompatibilní s každou sestavou Yoyo, kromě sestavy Yoyo Connect. Tyto lyže na kočárek jsou vyrobené z ultra odolného polyamidového materiálu a jsou dodávané společně s ochrannou taškou.

  • Cena: 1.299 Kč
  • Cashback: až 4,9 % na webu Funbaby.cz

Co je cashback? Cashback je služba, která vám za každý nákup ve vašem oblíbeném obchodě vrátí část peněz zpět. Přes 1.000 cashbackových obchodů najdete zde.

Lyže na kočárek Snowalk

Foto zdroj: Mall.cz

2.) Lyže na kočárek Snowalk

V zimě vám udělají velkou službu i lyže na kočárek švédské značky good2go, které najdete pod názvem Snowalk. Jejich nespornou výhodou je, že jsou univerzální, takže se hodí na různé velikosti kol a pasují na veškeré typy kočárků. Lyže jsou vyrobeny z odolného plastu, který zvládne i silné mrazy, a konzole jsou vyrobeny z kvalitní švédské pozinkované oceli. Součástí balení jsou dva kusy lyží, dva páry popruhů, tři páry konzolí a cestovní obal.

  • Cena: 1.518 Kč
  • Cashback: až 5 % na webu Mall.cz

Tip! Čekáte na příchod nového potomka a potřebujete nakoupit vybavení? Jeho financování můžete vyřešit i půjčkou bez udání důvodu zde:

najděte nejlepší půjčku

růžové lyže na kočárek

Foto zdroj: Mall.cz

3.) Snowalk lyže za kočárek v růžové barvě

Kromě klasických černých lyží na kočárek si můžete zakoupit také univerzální lyže za kočárek Snowalk v růžové barvě. Balení opět obsahuje dva kusy lyží, dva kusy popruhů a tři páry konzolí. Tyto lyže se stejně jako černý model vyznačují snadnou montáží a jsou vhodné pro různé druhy koleček. Kromě černé a růžové barvy je pořídíte i ve stříbrné a v modré.

  • Cena: 1.699 Kč
  • Cashback: až 5 % na webu Mall.cz

Lyže na kočárek Nicon-Tec

Foto zdroj: Pink or Blue

4.) Lyže na kočárek Nicon-Tec

I pod značkou Nicon-Tec najdete velmi kvalitní lyže na kočárek Wheelblades XL, jež se vyznačují patentovaným vázáním s univerzálními možnosti nastavení. Lyže jsou vyrobeny z pevného plastu v kombinaci s nerezovou ocelí a jsou vhodné jak pro dětské kočárky, tak i vozíky nebo přívěsy na kola.

lyže na kočárek Aliexpress

Foto zdroj: AliExpress

5.) Lyže na kočárek pořídíte i na AliExpressu

Asi vás ani nepřekvapí, že lyže na kočárek koupíte i na AliExpressu, kde je možné najít takřka vše, mnohdy za velmi dobré ceny. Pořídit tu můžete například univerzální lyže na kočárek značky Momtan, které jsou vhodné pro většinu kočárků a jsou dostupné v černé barvě. Tyto lyže jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu, který ustojí i silné mrazy.

  • Cena s poštovným: 1.100 Kč
  • Cashback: až 15 % na webu AliExpress.com

Lyže na kočárek Thule

Foto zdroj: Thule

6.) Často vyhledávané lyže na kočárek Thule

Jednou z nejznámějších značek, které jsou spojené s kvalitními kočárky, je značka Thule. V nabídce značky Thule aktuálně lyže na kočárek nenajdete, nicméně můžete ke kočárku Thule zvolit některý z univerzálních modelů. Pro aktivní rodiče, kteří nedají dopustit na pěší turistiku nebo na jízdu na běžkách, je však určena souprava pro běžky a pěší turistiku Thule Chariot Cross-Country Skiing Kit. Tento set, jehož součástí jsou i lyže, promění multifunkční sportovní vozík Thule Chariot na sáně.

cybex lyže na kočárek

Foto zdroj: Cybex

7.) Cybex lyže na kočárek

Jednou z nejznámějších značek spojených jak s kočárky, tak i s lyžemi na kočárky, je značka Cybex. S pomocí lyží Priam Skis v elegantní černé barvě můžete jednoduše nahradit přední kolečka na kočárku Priam a udělat z nich sáně. Lyže jsou vyrobené z velmi odolného materiálu a vyznačují se dlouhou životností i odolností.

cybex lyže

Foto zdroj: Cybex

8.) Objevte i Cybex Zeno Skiing Kit

Pokud máte kočárek Zeno, můžete ho proměnit na model vhodný k běžkování s dítětem díky sadě Zeno Skiing Kit. Je to velmi jednoduché, stačí připevnit lyže a tažnou oj a můžete vyrazit na běžky. Set obsahuje dva kusy lyží, dvě teleskopické oje, jež umožňují lyžovat s plným rozsahem pohybu, a měkký polstrovaný nastavitelný pás v oblasti pasu.

Lyže na kočárek Bugaboo

9.) Lyže na kočárek Bugaboo

Světově oblíbené kočárky vyrábí i značka Bugaboo původem z Nizozemska. Tyto kočárky se vyznačují prvotřídním designem, funkčností, vysokou kvalitou a praktičností. Kromě kočárků však značka nabízí i bohaté příslušenství, například v podobě pultu s držákem na pití, stojánku pro samostatné stání nebo stupátka se sedákem. Ani značka Bugaboo aktuálně nenabízí lyže na kočárek, opět ale můžete kočárky Bugaboo doplnit o některý z univerzálních modelů lyží na kočárek.

Tip! Před cestou na hory také nezapomeňte na úrazové pojištění – to by měli mít vždy všechny aktivní děti, sportovci a manuální pracovníci. Snadno ho můžete pořídit i online zde:

Úrazové pojištění od 160 Kč/měsíc

bazarové lyže na kočárek

Foto zdroj: Bazoš

10.) Lyže na kočárek: Bazar

Nechcete za lyže na kočárek utrácet příliš mnoho peněz? Pak se můžete poohlédnout po lyžích na kočárek z bazaru, které se vyznačují nižší cenou než lyže z eshopů. Aktuálně například na stránkách bazos.cz najdete pár nových lyží na kočárek určených pro kola s průměrem od 12 do 22 cm.

Pokud nedáte dopustit na procházky ve sněhu, lyže na kočárek vás rozhodně nezklamou. Některé modely jsou určeny jen pro konkrétní typ kočárku, zvolit však můžete i univerzální lyže, které padnou na jakýkoliv kočárek.

Jako inspirace na hory… by se vám ještě mohly hodit naši nejnovější průvodci zasněženými destinacemi:

* 10 vyhlášených zimních středisek v Alpách
* 10 super lyžařských středisek v Německu
* 10 míst na lyžování na ledovci v Evropě