Air Bank snížila úrokové sazby u půjčky i hypotéky

„U spotřebitelských půjček se často stává, že banka naláká v reklamě klienta na nízkou sazbu ‘od X %‘, ale při žádosti mu dá vyšší. To jsme se už před třemi lety rozhodli nabourat jednou sazbou pro všechny, kdo splácí včas. A teď jsme se rozhodli to otočit úplně,“ říká Jakub Petřina, ředitel marketingu Air Bank.


Air Bank dnes u spotřebitelské půjčky garantuje všem řádně splácejícím klientům sazbu 9,9 % a bude jim ji garantovat dál. Nově ale půjde o maximální sazbu, kterou mohou při řádném splácení získat. Někteří klienti získají sazbu ještě nižší, například 8,9 %, 7,9 % nebo 6,9 %. Záleží na tom, jak spláceli své minulé půjčky, jak dlouho jsou v zaměstnání a dalších věcech, které ovlivňují klientovu schopnost bezproblémově splácet. Stejné nižší sazby mohou získat klienti i při refinancování nebo konsolidaci svých existujících půjček.


Vedle spotřebitelské půjčky snížila Air Bank úrokovou sazbu i u své služby Převod hypotéky. Nově u ní mohou klienti při refinancování hypotéky získat sazbu 1,89 %. A to bez ohledu na to, jestli se rozhodnou pro pevnou sazbu s fixací na tři roky nebo pohyblivou sazbu s tříletým stropem. Nízkou sazbu nabízí Air Bank všem klientům bez jakéhokoliv smlouvání nebo nutnosti využívat jiné, zpoplatněné služby.
.

půjčka-úvěr   Srovnat půjčky