Plyn od CENTROPOL ENERGY, a.s.

CENTROPOL ENERGY, a. s. působí na trhu se zemním plynem od roku 2009. Odběrateli jsou především domácnosti, které tvoří více než 80 procent zákazníků, mezi další však patří také obce, organizace státní správy či malé a střední firmy. Díky zkušenému týmu je CENTROPOL ENERGY schopna, kromě nízkých cen za plyn, poskytnout také kvalitní služby a péči na vysoké úrovni.

Výhody dodavatele plynu CENTROPOL ENERGY

  • Dodavatel plynu CENTROPOL ENERGY garantuje svým zákazníkům nižší cenu, než má dominantní dodavatel v příslušném distribučním území.
  • V případě jakékoliv poruchy plynoměru se neváhejte obrátit na NONSTOP pohotovostní servis na telefonním čísle 1239.
  • Dobře víme, že změna dodavatele je mnohdy běh na dlouhou trať. My vám práci však chceme maximálně ulehčit. Na základě plné moci za vás tedy vše potřebné vyřídíme.
  • Společnost CENTROPOL ENERGY je druhým největším alternativním dodavatelem zemního plynu v České republice.
  • Hrajeme se zákazníky fér hru. Tudíž u nás nehrozí žádné skryté poplatky v podobě aktivačních či deaktivačních poplatků.

Smlouvu o dodávce plynu mohou naši zákazníci uzavřít na dobu určitou i neurčitou. Každá forma s sebou nese řadu výhod, záleží tedy pouze na vás, čemu dáte přednost.

Jak změnit dodavatele plynu na CENTROPOL ENERGY

Využijte naše nezávislé srovnání cen plynu a vyberte nejlepšího dodavatele plynu právě pro vás! Jestli jím bude CENTROPOL ENERGY nebo jiný dodavatel, to už záleží jen na vás.