Plyn od ČEZ, a. s.

Změna dodavatele plynu

Přejít k ČEZ je navíc úplně jednoduché. Změna přitom vůbec neznamená žádné zásahy do vaší domácnosti. Už vůbec se nemusíte bát, že byste museli měnit plynoměr. Jde zkrátka jen o podepsání smlouvy. Přechod k ČEZ je samozřejmě zcela zdarma a vše potřebné dodavatel vyřídí za vás.

Produktové řady plynu od ČEZ

Dodávku plynu od ČEZ mohou využít jak domácnosti, tak firmy, podnikatelé i velkoodběratelé. Například domácnosti si mohou vybrat hned z několika produktových řad. Tou hlavní a nejzajímavější je řada s názvem COMFORT , díky které nejen, že ročně ušetříte, ale také získáte snadno dostupný a spolehlivý zákaznický servis. 

Po dobu prvních 12 měsíců navíc získáte dodávku plynu od ČEZ o 5 % nižší než u dominantního dodavatele na daném území. ČEZ dokonce garantuje, že ceny zůstanou nižší po celou dobu vašeho smluvního vztahu. 

Pokud nemáte problém s komunikací po internetu, můžete využít produktovou řadu eTarif Plyn Plus s online obsluhou, kde veškerá komunikace s dodavateli probíhá po internetu a zasílání faktur elektronicky.

Chcete platit jen tolik, kolik plynu opravdu spotřebujete? Potom pro vás ČEZ připravil řadu PRAKTIK, kde můžete svou spotřebu sledovat pomocí SMS zpráv. A stálý měsíční paušál je v této řadě za 0 Kč.

Bonus k dodávce plynu od ČEZ

Bonusem k dodávce plynu od ČEZ je služba nazývaná ČEZ ASISTENT, díky které získáte odbornou pomoc při opravě spotřebičů, odstranění havárie v domácnosti bezprostředně související s dodávkou plynu či elektřiny či zajištění otevření zablokovaných dveří.

Veškeré asistenční služby jsou navíc poskytovány NONSTOP a výjezd technika je zajištěni do 90 minut od nahlášení havárie. Služba ČEZ ASISTENT je účinná následující den od sjednání.

Jak změnit dodavatele plynu na ČEZ

Využijte naše nezávislé srovnání cen plynu a vyberte nejlepšího dodavatele plynu právě pro vás! Jestli jím bude ČEZ nebo jiný dodavatel, to už záleží jen na vás.