Povinné ručení – kalkulačka vám ušetří tisíce

Server Porovnej24 pomáhá lidem snížit pravidelné výdaje za energie (plyn, elektřina), za pojištění (cestovní pojištění, pojištění vozu) a půjčky (hypotéky, úvěry). Princip, jak ušetřit je u všech produktů podobný. Do vybrané kalkulačky zadáte vstupní údaje, kalkulačka spočítá, kolik zaplatíte kterému dodavateli či finančnímu ústavu a přidá informaci o podmínkách uzavření smlouvy. Na vás je jen výběr nejvýhodnější varianty a doplnění potřebných údajů, abychom za vás mohli vyřídit papírování. Například u cestovního pojištění můžete rovnou pojištění i zaplatit a obratem obdržíte smlouvu na email.

Kalkulačka povinného ručení

Povinné ručení - náhled formuláře

Pokud vlastníte automobil, jiný vůz, motocykl či přívěs a dosud jste nevyzkoušeli kalkulačku povinného ručení, nejspíš přeplácíte povinné ručení o stovky až tisíce korun ročně. Vyzkoušejte srovnání cen povinného ručení a přesvěčte se, že za povinné ručení můžete platit výrazně méně, než platíte nyní.

Kalkulačka povinného ručení nabízí kromě srovnání cenových nabídek pro rok 2013 od všech českých pojišťoven i výpočet bonusu, který pojišťovny dávají spolehlivým řidičům. Bonus získáte nejen za to, že jezdíte bezpečně a že jste dosud nezpůsobili žádnou nehodu. Pojišťovny totiž přiděluji bonusy i za dobu, po kterou jste platili předchozí pojistku. Bonus tak můžete získat i když máte za sebou nějakou nehodu.

Bonusy a výhody naší kalkulačky

Hlavní výhody kalkulačky povinného ručení Porovnej24 jsou:

  • Porovnání 534 nabídek.
  • Úspora až 70 %.
  • GARANCE ceny.
  • Záruka vrácení peněz.
Nechce se vám vyplňovat vstupní údaje? Pošlete nám kopii stávající smlouvy, připravíme Vám nezávaznou kalkulaci samozřejmě zdarma.

Kromě bonusu od pojišťovny získáte na serveru Porovnej24 při uzavření smlouvy na povinné ručení jako dárek dvě čísla časopisu dTest.

Potřebujete poradit? Zavolejte na 810 800 080. Naši telefonní operátoři vás provedou porovnáním cen povinného ručení, nebo vám zodpoví vaše dotazy.