Pojištění vozidel

Pojištění vozidel

Jsou jich každoročně desítky tisíc a celková hmotná škody, kterou způsobí, se počítá na miliardy. A nejsou to samozřejmě jen dopravní nehody, které mohou na vašem vozidle způsobit škody. Krádeže nebo živelní pohromy. Na místě je otázka: Jste správně pojištěni?

Bez povinného ručení se neobejdete

Povinné ručení nebo také zákonné pojištění je pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Je jedno, jestli máte osobní auto, malou dodávku nebo motorku. Pojištění je ze zákona povinné pro všechny a kryje škody, které při havárii způsobíte někomu jinému.

Potřebujete havarijní pojištěni?

Jak už víte, škody můžete způsobit nejen na majetku někoho jiného (to kryje povinné ručení), ale třeba i na svém autě. A na to už se povinné ručení samozřejmě nevztahuje. Co s tím?

Uzavřete vhodné havarijní pojištění. Před nehodami vás bohužel neochrání, ale před splácením jejich následků naštěstí ano. Pojistit se můžete dokonce i proti odcizení vašeho vozidla a škodám vzniklým řáděním živlů. Každé léto pojišťovny vyplácejí tisícům majitelů peníze za kapoty aut poničených krupobitím. Takže ano, havarijní pojištění se určitě vyplatí!

Jak ale v konkurenci mnoha pojišťoven vybrat tu správnou? Dokážete porovnat všechny dostupné nabídky? Zkuste kalkulačku havarijního pojištění a povinného ručení, která všechnu tuto práci udělá za vás. Pojistku můžete online rovnou i uzavřít. Bez složitého papírování – smlouvu dostanete na váš e-mail.

  povinné ručení   Srovnat ceny povinného ručení

  havarijní pojištění   Srovnat ceny havarijního pojištění