Povinné ručení auto

Povinné ručení nebo taky zákonné pojištění vozidel je pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Je to tedy vaše zákonem stanovená povinnost, bez které, i když jste sebelepší řidiči, nemůžete do silničního provozu. V případě, že způsobíte dopravní nehodu, je z něj hrazená škoda na cizím majetku nebo zdraví. Ale pozor, škody na vašem autě z něj zaplaceny nebudou, na to slouží pojištění havarijní.

Jak na povinném ručení ušetřit?

I když ho musíte mít uzavřené, nikdo vás nemůže nutit, abyste za povinné ručení platili zbytečně moc. Poskytuje ho dvanáct pojišťoven, které o klienty aktivně bojují. Bonusy, různými slevami a samozřejmě i cenou. Za povinné ručení s podobnými podmínkami můžete zaplatit 1 800, ale také víc jak 5 000 Kč! Jak vidíte, vyplatí se pečlivě vybírat. Jenže jak najít to nejlepší povinné ručení, když nebudete srovnávat opravdu všechny nabídky nebo se v nich jednoduše nevyznáte?

Vyzkoušejte internetové srovnání povinného ručení, které vám z mnoha dostupných nabídek najde to nejvýhodnější! Věděli jste, že ho můžete u nás na internetu i sjednat, aniž budete muset někam jít?

Výhody sjednání povinného ručení na Porovnej24

  • Vybíráme z více jak 1038 variant nabídek
  • Porovnání vám zabere pár minut
  • Ušetříte průměrně 2 100 Kč ročně
  • Vyřídíme za vás zdarma administrativu

Chcete uzavřít povinné ručení nebo jste už dostali nějakou konkrétní nabídku? Srovnejte si ji s našimi partnery a sjednejte to nejlevnější povinné ručení!

  povinné ručení   Srovnat ceny povinného ručení