Dobrá volba cestovního pojištění se rozhodně vyplatí

AXA ASSISTANCE je jedním z největších světových poskytovatelů asistenčních služeb. Poskytuje profesionální služby v oblasti cestovního pojištění, právní ochrany a mnoha oblastech asistence. Výhodou mezinárodní působnosti AXA ASSISTANCE je rychlá a účelná pomoc vysokého evropského standardu nezávisle na oblasti, ve které se nacházíte. AXA ASSISTANCE je totiž součástí pojišťovací skupiny AXA, která celosvětově uplatňuje přísné standardy zdravotní péče.

Cestovní pojištění od AXA ASSISTANCE je připravené tak, aby klient nemusel dlouze vybírat a kombinovat. Je možné si vybrat ze tří programů: EXCELENT (plnohodnotné krytí na všechna nejčastější rizika + neomezené léčebné výdaje + nejvyšší limit odpovědnosti na trhu), KOMFORT (krytí všech hlavních rizik se středními limity pojistného plnění) a REFERENCE (lowcostová verze cestovního pojištění obsahující jen pojištění akutních léčebných výloh a základní asistenci). Dobrou zprávou je, že rekreační sporty jsou automaticky pojištěné ve všech variantách bez příplatku.

A v jakých situacích vám může pojištění pomoci? Nasměrování na zdravotnické zařízení s kvalitní péčí a úhrada výdajů na léčbu je již samozřejmostí. Co ale třeba v situaci, kdy se zraníte na alpské sjezdovce a je nutný transport vrtulníkem do nemocnice? V rámci pojištění AXA ASSISTANCE žádný problém. Nejen transport vrtulníkem, ale i zásah horské služby je z pojištění uhrazen.

Příjemnou výhodou je i velmi jednoduché online sjednání možné dokonce až 4 hodiny před cestou. Takže pokud si vzpomenete na poslední chvíli, stačí na www.axadovolena.cz uzavřít pojištění a můžete odcestovat bez obav.