Změna dodavatele energií má své výhody, vždy ale vybírejte spolehlivého partnera

Na českém trhu lze dnes vybírat z více než 40 dodavatelů a stovek tarifů elektřiny a plynu. Pro běžnou domácnost je orientace v takovém množství nabídek komplikovaná, ba až nemožná. Řešení ale existuje – vybírejte z dodavatelů podle několika základních kritérií.

Jaký má být dobrý dodavatel?

Hodnotit dodavatele pouze na základě ceny je krátkozraké a řada zákazníků na to již v minulosti doplatila. Základní kritéria dobrého dodavatele energií jsou zřejmá: zajistí vám dodávku energie za výhodnou cenu. Můžete se však také spolehnout na jeho dostupnost prostřednictvím zákaznické linky, není ve zpoždění se zasláním obvyklých dokumentů nebo s výplatou vašeho přeplatku.

Dobrý dodavatel také slibuje stabilitu – na trhu se pohybuje po několik let a obsluhuje větší množství zákazníků. Může se také pochlubit dobrými referencemi svých zákazníků; v ideálním případě vám postačí poptat se známých ve vašem okolí, na kolik jsou jako stávající zákazníci spokojeni.

Získejte ještě víc!

Pokud uvažujete o dodavateli, který výše uvedená kritéria splňuje, je to dobrý základ. Proč se ale smířit s dobrým, když můžete mít ještě lepší? Jsou dodavatelé, kteří o své zákazníky pečují prostřednictvím řady doplňkových výhod a bonusů, které zajistí vaši domácnosti větší pohodlí i finanční úsporu.

Premiantem v nabídce služeb pro své zákazníky je společnost E.ON. Se službou Servis+ vám pomůže při odstraňování poruch a technických havárií ve vaší domácnosti, navíc vám nabízí pozáruční servis spotřebičů. V případě, že při nákupu potravin a spotřebního zboží navštěvujete řetězec Tesco, body na vaší ClubCard budou přibývat rychleji než doposud – E.ON vás odmění za každou vaši zálohu za energie. Získat můžete i zajímavý bonus za sepsání nové smlouvy online.

Nový bojler s výraznou slevou

Zákazníci E.ON se také mohou těšit z řady slev – ušetří při nákupu domácích spotřebičů (např. bojleru), nového elektrického či plynového kotle, elektrokola nebo v případě, že potřebují pomoci se stěhováním. Novinkou je také E.ON Zajištění – exkluzivní služba, která je vaším záchranným kruhem v těžkých situacích. Pokud přijdete o zaměstnání nebo dlouhodobě onemocníte, nemusíte již řešit, zda vám vaše peníze vystačí na uhrazení pravidelných vydání, jako jsou např. zálohy za energie. Pojistné plnění vám bude poukázáno přímo na váš běžný účet, a to po dobu až 6 měsíců. Vy sami si rozhodnete, jaké závazky z těchto peněz uhradíte.

Uvažujete o změně dodavatele energie? Vybírejte toho, který vám nabídne vše – dobrou cenu, stabilitu, zákaznický servis a další bonusové výhody, které zlepší kvalitu vašeho života. Navštivte nás pro více informací.

Komerční článek

Publikováno
V rubrikách Nezařazené Štítky