Air bank zvýší úroky na běžném i spořicím účtu

Air Bank hodlá vylepšit svou nabídku pro všechny klienty, kteří ji často používají. Od září jim dá na běžném i spořicím účtu vyšší bonusové sazby. Peníze na běžném účtu do 100 tisíc Kč a na spořicím účtu do 250 tisíc Kč jim bude úročit sazbou 1,5 % a úspory nad 250 tisíc Kč sazbou 0,8 %. Bonusové sazby získá každý nový i stávající klient, který měsíčně zaplatí alespoň pětkrát kartou.

„Už dnes všem nabízíme výhodné úročení TOP3 garance, ale pro naše aktivní klienty chceme opravdu to nejlepší možné. Získat ještě vyšší úročení je naprosto jednoduché, vždyť placení kartou je dnes už zcela běžné,“ říká Jakub Petřina, ředitel marketingu Air Bank.

Klientům, kteří tolik kartu nepoužívají, bude Air Bank dál peníze na spoření úročit sazbou TOP3 garance, u které drží vždy jeden ze tří nejvyšších úroků na bankovním trhu. Sjednotí ale výši stropu, do které ji nabízí. Od září bude všem klientům úročit aktuální sazbou TOP3 garance 1,1 % vklady na spořicím účtu do výše 250 tisíc Kč. Vklady nad 250 tisíc Kč bude všem úročit sazbou 0,5 %.

Tento strop platí pro nové klienty už od loňského roku. Od září bude platit pro všechny a všichni tak budou mít opět stejné podmínky. Vyšší úroky může získat úplně každý, bez ohledu na to, kdy do Air Bank přišel,“ vysvětluje Jakub Petřina.

Odměnu klienti získají vždy následující měsíc. Pokud tedy udělají alespoň pět plateb kartou například v srpnu, budou mít bonusové úroky na běžném i spořicím účtu po celé září.

Úročení od 1. září 2015

Méně než 5 plateb kartou

5 a více plateb kartou

BĚŽNÝ ÚČET do 100 000 Kč

0,0 %

1,5 %

(bonusový úrok)

SPOŘICÍ ÚČET do 250 000 Kč

1,1 %

(TOP3 garance)

1,5 %

(bonusový úrok)

SPOŘICÍ ÚČET nad 250 000 Kč

0,5 %

0,8 %

(bonusový úrok)

Titulek: Air bank zvedne úrok pro ty, co platí kartou

URL: Platba kartou, Air bank, běžný účet

Popis: Jestliže budete platit alespoň 5x v měsíci kartou, získáte u Air bank vyšší úrok