Výpočet hypotéky

Téměř každý, kdo si chce koupit vlastní bydlení, narazí na problém peněz. Většina těch, kteří jich prostě nemají dost, to vyřeší hypotékou.

Ne u každé banky, která je poskytuje, mají identické podmínky. Částku, jakou potřebujete na Vaše vysněné bydlení, si tedy ve finále půjčíte za různé peníze. A ty se liší až o desítky tisíc.

Jak se tedy hypotéka počítá?

Řekneme to rovnou: složitě! Započítává se spousta faktorů: kupní cena nemovitosti, délka fixace, účel půjčky (budete např. stavět nebo rekonstruovat?) a samozřejmě kolik chcete půjčit, na jak dlouho apod. A to není vše, některé banky vedou účty zdarma, u jiných si připlatíte.

Jak vidíte, orientovat se v tarifech je složité. Zvlášť, když hypotečních bank je na trhu spousta. Abyste se  v nabídkách neztratili, použijte hypoteční kalkulačku na Porovnej24.cz! Nemusíte nikam chodit, ale v počítači do jednoduchého formuláře zadáte potřebné údaje. V několika okamžicích máte všechny dostupné nabídky (výše splátky i celková cena) k disposici a můžete si je v klidu bez stresu porovnat. Čísla jsou reálná a srovnání je samozřejmě zdarma.

Výhody výpočtu hypotéky na Porovnej24.cz

  • Snadné a rychlé srovnání všech nabídek
  • Porovnání je objektivní a nezávislé
  • K ničemu se nezavazujete
  • Lepší ceny než při individuální poptávce

Chcete vypočítat hypotéku? Vyzkoušejte srovnání hypoték na Porovnej24.cz!