OZP cestovní pojištění

To Vás ochrání před nečekanými finančními výdaji nejen v případě nemoci nebo úrazu, ale také v případě, že Vám někdo ukradne zavazadla. Tedy určitě nic příjemného, ať už jde o ztrátu Vašich věcí nebo nákladů na léčbu, které se mohou snadno vyšplhat do částek dokonce převyšujících i cenu za celou dovolenou. Všem starostem ale můžete předejít, když se včas pojistíte!

Cestovní pojištění u OZP pro 1,5 milionu klientů

Jednou z možností jsou služby Oborové zdravotní pojišťovny, která je všem klientům poskytuje pomocí dceřiné společnosti Vitalitas pojišťovna, a.s. Na našem trhu je aktivní už víc jak 10 let a za tu dobu se postarala o klidné cestování pro víc jak 1,5 miliónu klientů, kteří ocenili zejména rychlost, flexibilitu poskytnutých služeb i širokou škálu připojištění. Krátkodobé i dlouhodobé pojištění si můžete sjednat přes internet, takže to zvládnete doslova na poslední chvíli v klidu Vašeho domova. Příjemnou novinkou je i možnost využití aplikace pro „chytré“ mobilní telefony mVitakarta (android i ios), která Vám pomůže evidovat záznamy o případné zdravotní péči.

Proč se pojistit u OZP?

  • Ceny už od 5 Kč za den
  • Možnost sjednání pojistky online
  • Může se platit kartou
  • mVitakarta pro chytré telefony

Srovnejte OZP s dalšími pojišťovnami

Dostali jste nabídku na uzavření cestovního pojištění od OZP? Vyzkoušejte srovnání cestovního pojištění na Porovnej24.cz a přesvěčte se, jestli je cestovní pojištění od OZP pro vás to nejlevnější a nejvýhodnější. Na serveru Porovnej24.cz aktuálně nenabízíme uzavření cestovního pojištění od OZP, ale věříme, že si u nás vyberete ještě výhodnější pojištění na cestu do zahraničí.