Cestovní pojištění Mondial Assistance – volba mezi nejnižší cenou a nejlepším rozsahem pojištěných rizik!

Co zvolit u Mondial Assistance?

Cestovní pojištění od Mondial Assistance Vám nabídne možnost volby mezi naprostým základem a nejlepší kvalitou pokrytí všech rizik! Ať už cestujete s partnerem, kamarády nebo dětmi, plánujete dovolenou, studijní nebo pracovní pobyt, vždy se vyplatí mít na výběr. Zvolte minimální rozsah pojištění nebo maximální rozsah krytí, v obou variantách platíte za nejlepší služby.

S cestovním pojištěním Mondial Assistance  máte možnost uzavřít tři limity plnění pro pojištění léčebných výloh (1 500 000 Kč, 3 000 000 Kč nebo bez omezení limitu plnění) a pět různých rozsahů krytí:

Krátkodobé pojištění – pro cesty do 90 dnů:

  • MINI
  • PLUS
  • MAXI

Dlouhodobé pojištění – pro cesty do 1 roku:

  • Long BASIC
  • Long KOMFORT

S cestovním pojištěním můžete vycestovat na dovolenou nebo za prací nebo studiem. Uzavřít můžete pojištění, i pokud plánujete zimní, rizikový nebo organizovaný sport.

Výhodou jsou kvalitní služby!

S cestovním pojištěním Mondial Assistance získáte nejlepší výhody a kvalitu: především je to nonstop 24/7 asistence, ať jste na břehu nebo na moři, asistenční služba se vyzná kdekoli. V případě pojistné události Vám situaci v češtině vysvětlí a doporučí nejbližšího lékaře. V ceně pojištění jsou náklady na repatriaci pojištěného zpět do ČR.

Chcete si dovolenou užít na jachtě, na pláži nebo ze sedla koňe? Při uzavření cestovního pojištění si užijete dovolenou kdekoli.

Co od online pojištění očekáváte?

Co všechno si můžete k cestovnímu pojištění Mondial Assistance sjednat? V nejnižší variantě máte pojištěny pouze léčebné výlohy a asistenční služby. Pokud si ale chcete připlatit za vyšší produkt, máte pojištěno vše od neomezeného limitu plnění pro léčebné výlohy, přes pojištění odpovědnosti za způsobené škody, úrazové pojištění po zavazadla.

Pokud aktivněji sportujete, zimní sportovní aktivity jsou v ceně. Můžete uzavřít také pojištění pro rizikové sporty, kterými je například rafting.

Při online sjednání levnější!

Objednání online po internetu vám ušetří nejen tři hodiny času, ale i nervy a energii. Právě ušetřená energie se Vám bude hodit na Vaší dovolené! Objednejte si cestovní pojištění Mondial Assistance přes online kalkulačku Porovnej24.cz a ušetříte 18 % z ceny!

Zadání údajů pro srovnání pojištění Vám zabere 1 minutu času, výběr pojištění další minutu, 2 minuty vyplnění údajů o pojištěných osobách a pár chvil zaplacení smlouvy online. Kalkulačka a formulář pro porovnání a objednání levné nabídky je nejjednodušší na trhu. Za pět minut si sami uzavřete smlouvu a můžete hned cestovat. Potvrzení o pojištění máte za pár vteřin