Cestovní pojištění AIG Europe Limited – výhodné pro rodinu!

Co vám nabídne pojištění AIG Europe Limited?

Pojistěte rodinu na letní nebo zimní dovolenou!

U cestovního pojištění Travel Guard od AIG Europe Limited máte na výběr tři limity plnění a rozsahy krytí pro pojištění léčebných výloh (1 500 000 Kč, 5 000 000 Kč nebo 15 000 000 Kč):

  • BRONZE
  • SILVER
  • GOLD

Pojištění pro turistickou nebo pracovní cestu až do 90 dní. Pojistit se může cestující do 78 let věku.

Výhodná cena a kvalitní pojištění pro rodinu!

S cestovním pojištěním AIG Europe Limited získáte hned několik výhod v ceně: především je to 24 hodin/ 7 dní v týdnu dostupná asistenční služba, která vám poradí, kam se obrátit v případě potřeby lékařské péče. Asistenční služba Vám vždy poradí v českém jazyce, ať jste kdekoli!

Chcete se na dovolené s rodinou užít rekreační běh, kolo nebo se koupat? Pojistná událost při provozování rekreačních sportů je vždy v ceně pojištění, stejně jako pojištění úrazu.

Chcete poznávat místní kulturu a historii? Nechcete se bát, že Vaše děti omylem něco rozbijí? V ceně pojištění je vždy pojištění odpovědnosti za škody způsobené na zdraví a majetku.

Kvalitní pojištění pro zimní dovolenou!

Jedete na lyže? Pak je sjednání cestovního pojištění AIG Europe Limited to pravé! Provozování běžných a zimních sportů (sjezdové lyžování a snowboarding) po vyznačených sjezdovkách na rekreační úrovni je pojištěno automaticky. V případě zimní dovolené doporučujeme objednat nejlepší variantu pojištění GOLD, která v ceně obsahuje nadstandardní limit plnění pro pojištění odpovědnosti (v případě škody na zdraví a na majetku způsobené druhým) a vysoké krytí pro pojištění úrazu (v případě, že se zraníte).

S připojištěním rizikových sportů máte pojištěnou i sportovní výbavu, nájem náhradního vybavení a dostanete odškodnění v případě uzavření sjezdovek pro nedostatek sněhu.

Pojistěte se online a ušetřete!

Sjednání online vám zajistí dostatek času zabalit si Vaše zavazadla! Objednejte si cestovní pojištění AIG Europe Limited, přes online kalkulačku Porovnej24.cz ho sjednáte za nejlepší cenu a ušetříte!

Porovnejte pojištění pomocí kalkulačky, vyplňte několik údajů o pojištěné cestě a osobách. Je to jednoduché! Kalkulačka porovná všechny nabídky smluv a doporučí vám nejvýhodnější produkt. Smlouvu můžete okamžitě online uzavřít a zaplatit. Během chvíle jste pojištěni a smlouvu s potvrzením o sjednání máte na emailu. Nyní stačí vytisknout asist