Co vám nabídne cestovní pojištění AXA ASSISTANCE?

U cestovního pojištění AXA ASSISTANCE máte proto na výběr ze tří limitů plnění pro pojištění léčebných výloh (1 500 000 Kč, 2 500 000 Kč nebo pojištění bez limitu) a tři různé rozsahy pojištěných rizik:

  • REFERENCE
  • KOMFORT
  • EXCELENT

Můžete se pojistit pro turistickou nebo pracovní cestu, provozování rizikového nebo organizovaného sportu. Cestovní pojištění lze uzavřít i ze zahraničí a může být platné již v den uzavření smlouvy. Dlouhodobé cestovní pojištění pro cesty nad 91 dní lze sjednat pro osoby do 69 let.

Výhody jsou součástí pojištění!

S cestovním pojištěním AXA ASSISTANCE získáte hned několik výhod v ceně: především je to nonstop asistenční služba, která vám pomůže najít místního lékaře či nemocnici a vše zařídit. Na základě znalosti místních poměrů, poradí a vysvětlí – samozřejmě v češtině. V ceně nejvyšší varianty pojištění EXCELENT Vás nepřekvapí ani předčasný návrat, zpoždění letu, zpoždění zavazadel, právní spor v zahraničí či nevyužití dovolené. Pojistná ochrana této varianty pojištění je opravdu maximalistická.

Chcete si na dovolené užít rekreačně zasportovat nebo poznávat památky? Pojistná událost při provozování rekreačních sportů bude automaticky součástí vašeho pojištění.

Pojištění v základní nejlevnější nabídce nebo v exkluzivním krytí

Co všechno máte pojištěno jako součást cestovního pojištění AXA ASSISTANCE? Kromě standardních rizik – pojištění úrazu, zavazadel nebo pojištění odpovědnosti za způsobené škody (obzvlášť se vyplatí na cestách s dětmi), která jsou součástí produktů cestovního pojištění KOMFORT a EXKLUZIV, je součástí pojistné ochrany ve variantě pojištění EXCELENT i pojištění zpoždění zavazadel a letu, nevyužité dovolené či právního sporu.

Pokud aktivněji sportujete, s připojištěním rizikových sportů získáte navíc pojištění pro extrémní a adrenalinové sporty, veřejné sportovní soutěže nebo zimní sporty.

Uzavřete cestovní pojištění online a ušetřete!

Sjednání pojištění online vám ušetří Váš čas i peníze! Objednejte si cestovní pojištění AXA ASSISTANCE  přes online kalkulačku Porovnej24.cz a ušetříte 50 % z ceny!

Srovnání a uzavření smlouvy o cestovním pojištění je jednoduché a rychlé. Potřebujete znát pouze základní data o pojišťovaných osobách a o cestě (místo, délka cesty). Kalkulačka porovná nabídky pojištění na základě požadovaných parametrů a doporučí vám nejvýhodnější produkt. Ten můžete okamžitě zaplatit online a po doručení pojistné smlouvy na váš e-mail jste pojištěni!