Vitalitas cestovní pojištění

Dnes už málokdo riskuje cestu do zahraničí bez cestovního pojištění. V případě, že se Vám stane úraz nebo onemocníte, přijdete nejen o příjemnou dovolenou, ale taky budete muset sáhnout hluboko do kapsy pro nečekané výdaje na léčebné výlohy. A protože ty jsou v zahraničí mnohonásobně vyšší než u nás, je kvalitní pojistka pro Vás i celou rodinu při vycestování do ciziny opravdovou nezbytností.

Proč zvolit zrovna Vitalitas?

Při pojištění máte kryté výlohy lékařského ošetření i případnou hospitalizaci. Samozřejmě včetně předepsaných léků. Pojistku si můžete flexibilně seskládat sami podle typu cesty a délky pobytu. V případě nutnosti myslí na návrat domů sanitním vozem i na opatrovníka pro Vaše děti, pokud nejsou v cizině se svým zákonným zástupcem! Připojistit si můžete zavazadla, odpovědnost za škodu i sportovní aktivity. To vše za ceny, které jsou opravdu příznivé. Chcete mít asistenční kartičku uloženou přímo ve Vašem mobilu? Vyzkoušejte ji pro telefony s ios a android!

Co vše s pojištěním Vitalitas získáte?

  • Cena pojištění již od 5 Kč na den
  • Možnost dlouhodobého (půlročního a ročního) pojištění
  • Slevy pro pojištěnce OZP
  • Aplikace pro mobilní telefony mVitakarta

Je pojištění Vitalitas nejvýhodnější?

Dostali jste nabídku na uzavření cestovního pojištění Vitalitas od OZP? Vyzkoušejte srovnání cestovního pojištění na Porovnej24.cz a přesvěčte se, jestli je cestovní pojištění Vitalitas pro vás to nejlevnější a nejvýhodnější. Na serveru Porovnej24.cz aktuálně nenabízíme uzavření cestovního pojištění od OZP, ale věříme, že si u nás vyberete ještě výhodnější pojištění na cestu do zahraničí.