Dárky pro nejrychlejší: Stylový diář nebo sladká čokoláda k pojištění rakoviny!

1. dárek k pojištění: diář

Plánujte svůj rodinný čas elegantně a přehledně! Mammadiář vám umožní díky praktickému rozvržení souběžně a přehledně plánovat vaše pracovní/osobní aktivity a režim vaší rodiny.
Součástí jsou rozvrhy hodin a kroužků na celý rok, speciální školní/školková stránka pro záznam důležitých informací, praktická kapsa a navíc arch samolepek ve tvaru lístků, kterými si založíte důležité stránky či informace. Tento produkt vznikl ve spolupráci s Katkou a Lindou z Patagonie Design s.r.o. 

2. dárek k pojištění: čokoláda

Čokoládové výrobky značky Lyra jsou vyráběné z jedno-druhového plantážního kakaa, které se získává z nejkvalitnějších kakaových bobů odrůdy Criollo a Trinitario. Při degustaci ucítíte kromě autentické hořkosti kakaa i sladké ovocné vůně a chutě. Stejně jako víno, tak i kakao má svůj profil chutí, které závisí na místě růstu, půdě, vzduchu a také na rostlinách v okolí kakaovníku.

V panenské přírodě kolumbijských pralesů je každoročně vypěstované nejkvalitnější kakao na světě. V čistém vzduchu, v hloubce pralesa a organické čistotě se rodí původní aztécký druh kakaovníku Criollo. Právě tyto podmínky umožnily kakau získat ,,punc,, FINO DE AROMA, což zaručuje vysokou kvalitu produktů vyráběných z tohoto kakaa.  

Hlavním znakem kakaa FINO DE AROMA, mimo jiných vlastností, je, že i po jeho zpracovaní najdete v čokoládě výraznou ovocnou vůni a chuť. Touto vlastností se může pochlubit pouze 6 % úrody kakaovníku na celém světě.  

Publikováno
V rubrikách Nezařazené Štítky