Veřejný příslib

Společnost AOF s.r.o., IČ 24201146, se sídlem Sokolovská 352/215, Praha 9, PSČ 190 00, vedená u rejstříkového Soudu v Praze, oddíl C, vložka 188103, provozovatel portálu cms.fsas.eu, zastoupená Martinem Špačkem, jednatelem společnosti, (dále jen vyhlašovatel) vyhlašuje dle ustanovení § 850 a násl. občanského zákoníku tento

VEŘEJNÝ PŘÍSLIB

1. Vyhlašovatel se zavazuje poskytnout fyzické osobě starší 18 let, která splní podmínky stanovené v tomto veřejném příslibu, odměnu podle tohoto veřejného příslibu.
 

a) Dotyčný jako první oznámí na uvedený email, že zná potenciálního zájemce o koupi nemovitosti.
b) Dotyčný napíše do emailu kód nemovitosti, kontakt na potenciálního zájemce, své číslo účtu pro zaslání odměny a kontakt na sebe.
c) Doporučený zájemce o koupi danou nemovitost koupí.
 

2. Každý účastník, viz článek 1, který splní podmínky definované článkem 1 odst. a) až c) získá peněžní odměnu ve výši uvedené u každé jednotlivé nemovitosti.
 

3. Ostatní podmínky

a) Výše uvedenou odměnu se vyhlašovatelé zavazují uhradit po realizaci prodeje samého, a to ve lhůtě do 30 dnů od nabytí právní moci rozhodnutí příslušného katastrálního úřadu o vkladu vlastnického práva k předmětné nemovitosti bezhotovostním převodem na účet osoby, které vznikl nárok na odměnu dle tohoto veřejného příslibu.
b) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo tento veřejný příslib odvolat, přičemž nároky účastníků vzniklé v době jeho platnosti zůstávají zachovány.

Publikováno
V rubrikách Nezařazené Štítky