Šetřete čas a nakupujte vybavení a služby do domácnosti on-line

Nemáte čas na zdlouhavé vybírání produktů a nákupy v obchodních domech s nábytkem? Nakupujte výbavu on-line. A to platí i pro ty, kteří touží po originálních ručně vyráběných výrobcích. Vaší jedinou starostí tak bude jen výběr toho pravého kousku do domácnosti. K tomu přidáme tip, kde vybrat ověřené služby na to, co doma nezvládnete sami.

Najděte si své zboží na Bianu

Biano.cz je vyhledávač nábytku a dekorací, který sdružuje produkty ze stovek různých e-shopů na jednom místě. Snaží se dělat maximum pro to, aby si zákazník našel své zboží. Každý má specifické požadavky i vkus. Představte si třeba, že vybíráte nové postele. Nejdříve si ujasněte, v jaké cenové relaci se chcete pohybovat, jaký rozměr by postel měla mít, jakou matraci zvolit i do jakého stylu chcete ladit samotnou ložnici, abyste se v ní cítili maximálně pohodlně a útulně. Pak už stačí jen navolit požadované parametry produktu a vybírat z množství kousků, které budou vyfiltrované přesně podle vašich požadavků.

Zvolit můžete i postele v akci, které potěší nejen vás, ale i vaši peněženku, způsob dopravy i další výhodné služby spojené s doručením a sestavením. Žádné procházení stovek webů nehrozí. I samotný sortiment je rozmanitý. Zatímco některé značky se zaměřují pouze na matrace, jiné na ložní prádlo a další třeba na osvětlení, na Bianu najdete veškeré kousky pohromadě. Máte-li třeba zrovna schválenou hypotéku, pak si můžete vybavit rovnou celé místnosti, od podlahy, nábytek, osvětlení až po dekorace.

Inspirujte se a až pak nakupujte

Hledat inspiraci a najít si svůj kousek, do kterého se zamilujete na první pohled, nemusí být nic snadného. Řešení je ale překvapivě jednoduché. Stejně jako vám v kamenném obchodě může padnout do oka vystavené křeslo, na internetu můžete procházet nejrůznější tematické kolekce či produkty vybraného stylu, který vám bude pasovat. Nemusíte být limitováni žádným deadlinem. Dopřejte si na výběr tolik času, kolik budete potřebovat.

Zároveň si můžete jakékoliv informace dohledat dopředu. Než investujete svůj čas i peníze do produktu, který se vám zalíbí pouze podle vzhledu, je dobré si najít i dostatečné shrnutí o použitém materiálu a jeho životnosti, praktičnosti i vlastnostech. Není zkrátka nad rozhodnutí se v klidu domova bez zbytečného stresu. Tím se totiž zvyšuje pravděpodobnost, že vyberete takový kousek, který bude splňovat to, co očekáváte a navíc vám vydrží dlouhá léta.

Vyberte si skutečně originální kousky

Můžete být milovníkem sériově vyráběného (a také často levnějšího) nábytku. Pro ty ostatní, kteří jsou spíše fanoušky originálních designových skvostů, které takříkajíc “mají duši”, představuje skvělý tip na nákup portál Fler.cz. Ten slouží jako místo sdružující nejen tvořivé nadšence, kteří by rádi své originální produkty prodali, ale i ty, kteří rádi takové kousky nakupují. Můžete si tak vytvořit ze domova místo, ve kterém každý předmět bude mít svůj příběh. A navíc budete mít jistotu, že takový kus, jaký si objednáte, jen tak někdo mít nebude.

Kochat se můžete ručně vyráběnými dekoračními výrobky od košíků po misky a rámy či vázy. Najít zde ale můžete i nábytek: kvalitní postele z masivu, stoličky, restaurovaná křesla nebo komody. Fantazii se meze nekladou a nespornou výhodu přináší i možnost samotné tvůrce kontaktovat a dohodnout se s nimi na výrobě kusu přesně podle vašich představ. Jejich výrobky si můžete prohlédnout v portfoliu každého z nich, takže budete mít lepší představu, co můžete očekávat. Internet zkrátka nabízí neomezené možnosti. Uživatelsky přehledné a rozmanité portály pak cílí na nejrůznější skupiny. Věřte, že i vy si najdete tu svou.

Ověřený řemeslník = dobrý řemeslník

Najít dneska šikulu, který má čas a je spolehlivý, to je kumšt. To vám potvrdí každý, kdo už doma potřeboval něco postavit nebo opravit. A takového si každý hlídá a rád doporučí. Ale co když nemáte někoho, kdo vám doporučí? Na tomto principu je postavený portál Nej řemeslníci.

Ve vašem regionu – sami poznají, odkud jste – vám podle zadání najdou opravdu osvědčeného řemeslníka či firmu. Předem vidíte, jak je firma hodnocená skutečnými zákazníky. Nezbývá, než odeslat a počkat na konkrétní nabídky.