Nejoblíbenější typy půjček na internetu: Online půjčky [aktualni-rok]

nejoblíbenější půjčky

[obsahova-navigace]

Řada institucí nabízí půjčení financí, jejich nabídky se ovšem liší. Analyzovali jsme informace z naší databáze a připravili statistiky o částkách, které si lidé v roce [aktualni-rok] nejčastěji půjčili. Na jak dlouhé období, od jaké instituce, a v jaké výši.

V současné době je možné si půjčit finance skutečně na cokoliv. Lidé se samozřejmě snaží najít ty nejvýhodnější půjčky, tak se jistě poradíte s lidmi, kteří si už nějakou půjčku sjednali. Naše databáze obsahuje velké množství anonymních informací právě o půjčkách, ze kterých vyplývají zajímavé informace oblíbenosti finančních produktů od různých společností.

půjčka na cokoli

Nejoblíbenější účely úvěru a nejčastěji půjčované částky

Pokud si lidé půjčují finance, tak nejčastěji žádají o takzvanou „Půjčku na cokoli”. Tento typ půjčky umožňuje získat finance na pořízení čehokoliv, co chcete, či potřebujete. Ať už se jedná o splátku vozu, rekonstrukci bytu nebo třeba dovolenou.

Oblíbeným finančním produktem je také „Konsolidace půjček”, díky které si mohou sloučit několika půjček do jedné a získat výhodnější úrok.

Nejčastěji si lidé půjčují částky:

  • půjčky do 20 000 Kč
  • půjčky do 10 000 Kč
  • půjčky do 15 000 Kč

nejvýhodnější půjčka

Nejčastější doba splácení půjčky

Každému se hodí splácení i té nejvýhodnější půjčky jinak. Nejčastěji se však uzavírají úvěry na splácení v následujícím pořadí: na 12 měsíců, 24 měsíců, 36 měsíců, 6 měsíců a nejméně často si lidé půjčují na 48 měsíců.

Věděli jste, že… existují i krátkodobé půjčky s 0% úrokem? Ten teď najdete u společností:

* Operativní půjčka
* Zaplo Finance
* creditOn
Porovnej půjčky

nejvýhodnější půjčky

Kdo poskytuje nejvýhodnější půjčky?

Finančních institucí, které poskytují půjčky, existuje velké množství. Mezi nejčastěji sjednané půjčky u nás patří konkrétně tyto:

Za nejoblíbenější a nejvýhodnější půjčky, podle našich dat, lidé považují Půjčku na cokoliv od Provident Financial, v hodnotě 20 000 Kč, která je uzavřená na rok.

Tip! Pokud také hledáte ty nejvýhodnější půjčky na míru vašim požadavkům, vyzkoušejte náš srovnávač. Získáte tak přehlednou nabídku možností, mezi kterými můžete vybírat.

Najděte nejvýhodnější půjčku