15 x luxusní vánoční dárky pro muže

luxusní vánoční dárky

[obsahova-navigace]

Co se vám vybaví, když se řekne luxusní vánoční dárky pro muže? Nový chytrý telefon? Hedvábná kravata? Snažili jsme se najít odpověď na tuto otázku a v následujících řádcích vám představíme 15 tipů, které rozhodně nepostrádají nádech luxusu. Aby byl náš výčet co nejpestřejší, kromě fyzických dárků najdete také několik tipů na luxusní zážitkové vánoční dárky. Jste připraveni nechat se inspirovat?

Hledáte luxusní vánoční dárky pro muže? Inspirace není před Vánoci nikdy dost. Proto jsme si pro vás také připravili seznam dárků, které potěší i ty nejnáročnější partnery, tatínky, syny nebo třeba dědečky. Pojďte s námi vstoupit do světa luxusních vánočních dárků pro muže. Máme pro vás 15 tipů na vánoční dárky pro muže. Inspirace je v následujících bodech dost.

luxusní alkohol

1.) Láhev exkluzivního alkoholu

Mezi oblíbené vánoční dárky pro muže patří láhev nebo degustační sada alkoholu. Zatímco některé láhve s alkoholem pořídíte za několik set korun, ty nejlepší láhve koňaků, whisky nebo třeba archivních vín patří opravdu k luxusním dárkům, jejich cena se pohybuje v řádu tisíců i desetitisíců korun.

karafa na whiskey

2.) Broušená karafa patří mezi časté luxusní vánoční dárky pro muže

Nedá člověk, pro kterého vymýšlíte vánoční dárek, dopustit na kvalitní whisky? Pak mu jistě kromě láhve alkoholu uděláte radost i luxusní karafou na whisky z broušeného skla. Karafu s dvěma sklenicemi v dárkovém balení nabízí například značka Bohemia Crystal a její cena se pohybuje okolo 4.500 Kč. 

masážní křeslo

3.) Masážní křeslo pro uvolnění a relaxaci

Hledáte skvělý dárek pro muže, který miluje masáže? Pak mu můžete kromě poukázky na masáž pořídit také masážní křeslo, díky němuž si bude moci dopřát masáž kdykoliv. Cena masážních křesel začíná na několika tisících a ty nejdražší převyšují i 100.000 Kč, dražší masážní křesla kromě zad masírují také nohy a ruce.

Tip! Chcete letos nadělit svému partnerovi pod stromeček něco pořádného? Ty nejlepší luxusní dárky jsou sice dražší, ale kvalita se vyplatí. Pokud si plánujete na Vánoce půjčit, nejdříve si srovnejte nabídky bank a zjistěte tak, kde vám dají nejlepší podmínky:

Najděte nejlepší půjčku

barbershop

4.) Voucher do barbershopu na další rok

Potrpí si muž, kterého chcete obdarovat, na vždy dokonale upravené vlasy a vousy? Pak bude trefou do černého poukaz do barbershopu, kde se postarají o to, aby měl vlasy a vousy bez jediné chybičky. Můžete třeba pořídit voucher, díky kterému bude mít obdarovaný zajištěnou návštěvu barbershopu na celý rok 2023.

luxusní psací pero

5.) Luxusní pero udělá dojem vždycky

Dalším oblíbeným vánočním dárkem pro muže, jež mají rádi krásné věci, jsou luxusní pera. Když se řekne luxusní pero, řadě lidé se vybaví pera značky Montblanc, cena těchto per se pohybuje v řádu tisíců korun, některá exkluzivní pera převyšují i částku 100.000 Kč. Další pera mají tady:

investiční zlato

6.) Zlatá cihlička se doma neztratí

Asi nám dáte za pravdu, že jen máloco je tak luxusní jako zlato. Proč tedy milovníky luxusu neobdarovat právě zlatem? Pořídit můžete například minci z ryzího zlata ve tvaru cihličky z Historické mincovny Česka a Slovenska. Jaká je cena této „cihličky“ s gramáží 2,5 gramů? 9.750 Kč.

Tip! Hodilo by se vám navýšení rozpočtu na nákup vánočních dárků? Využít k tomu můžete například kreditní kartu. Ty nejlepší nabízí bezúročné období až na 55 dní.

Podívejte se na kreditky

herní konzole

7.) Herní konzole pro zábavné večery

Hit loňských Vánoc, který bude s největší pravděpodobností hitem i letošních Vánoc? Herní konzole. Obrovského úspěchu se například dočkala nejnovější konzole společnosti Sony PlayStation 5, jejíž cena se pohybuje okolo 17.000 Kč.

ferrari

8.) Jízda ve Ferrari to je adrenalin!

Perfektní dárek pro milovníky rychlých, luxusních automobilů? Poukaz na zážitkovou jízdu ve Ferrari. Tento dárek zaručeně nenechá obdarovaného chladným. Cena tohoto zážitku na Firmanazazitky.cz se pohybuje okolo 2.000 Kč za 20 minut jízdy.

Tip! Při nákupu luxusních vánočních dárků se hodí i slevové kódy. Můžete ušetřit až 90 % z ceny.

let balonem

9.) Privátní let balonem ve dvou

Skvělým zážitkem pro ty, kteří mají rádi adrenalin, je kromě jízdy v rychlém automobilu bezesporu také let balonem. Privátní let balonem můžete objednat například na stránkách Firmanazazitky.cz, cena pro dvě osoby je za 60 minut letu 8.500 Kč. Umožněte svému blízkému, aby měl hlavu v oblacích.

dovolená

10.) Poukaz na dovolenou nebo večeři

Velmi oblíbenými vánočními dárky jsou poukazy. Ať už se jedná o poukaz do restaurace nebo třeba na dovolenou. Poukaz na dovolenou by se měl samozřejmě odvíjet od toho, co má muž, kterému dárek vybíráte, rád. Může se jednat například o lovení ryb v Norsku, dovolenou v Karibiku nebo třeba luxusní wellness pobyt v Česku.

oblek

11.) Oblek na míru je dobrou investicí v šatníku

Který muž, jež miluje módu, by neocenil luxusní oblek šitý na míru? Obleky na míru šije například společnost Le Premier, jejíž nabídka personalizace je nejširší na českém trhu. Obdarovaný si bude moci sám zvolit látku i střih obleku. Cena obleku na míru u společnosti La Premiere začíná na 12.000 Kč. Levnější alternativou je pak voucher na košili na míru, jejíž cena se pohybuje okolo 2.000 Kč.

ručně šité boty

12.) Ručně šité boty na míru

Kromě obleku na míru můžete milovníka luxusní módy obdarovat také poukazem na ručně šité boty na míru, které mu padnou jako ulité. Luxusní boty na míru, jejichž výroba trvá zhruba 4 až 6 měsíců, nabízí například obuvnická dílna Švienty. A cena? Začíná na 45.000 Kč. Levnější, přesto kvalitní boty pořídíte na:

manžetové knoflíčky

13.) Zlaté manžetové knoflíčky

I muži mají rádi šperky a jedním z nejoblíbenějších pánských šperků jsou manžetové knoflíčky. Jejich výběr je neuvěřitelně pestrý, najdete manžetové knoflíčky vyrobené ze stříbra i ze zlata a také ty, které jsou doplněny briliantem nebo zdobené iniciálami. Luxusní zlaté manžetové knoflíčky nabízí například společnost Eppi, jejich cena se pohybuje okolo 30.000 Kč. O něco levněji nakoupíte zde:

svetr

14.) Kašmírový pánský svetr zahřeje

Kašmírovým svetrem uděláte radost nejen ženám, ale také mužům. Kašmírové svetry totiž nejen dobře vypadají, ale jsou také neuvěřitelně příjemné na těle. Luxusní pánské kašmírové svetry, které jsou vyrobené 100% kašmíru, nabízí například slovenská rodinná firma Felipe. Ta kašmírové svetry vyrábí v mnoha různých barvách i střizích, jejich cena se pohybuje okolo 5.000 až 10.000 Kč.

rolex hodinky

15.) Prémiové hodinky, aby nezapomněl na čas

Když se řekne elegantní dárky pro muže, řadě lidí se vybaví prémiové pánské hodinky, které jsou jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků. Luxusní hodinky nabízí celá řada značek, asi tou nejznámější je značka Rolex. Hodinky jsou dostupné v celé řadě cenových kategorií, od několika tisíců korun až po statisíce.

Každý si pochopitelně pod pojmem luxusní vánoční dárky pro muže představuje něco trošku jiného. Snažili jsme se proto představit dárky v několika cenových kategoriích, které jsou podle nás synonymem luxusu. Připravili jsme si pro vás také tipy na dárky pro muže, které se nesou ve znamení elegance. V této kategorii najdete jak tipy na prémiové kousky oblečení, tak i na doplňky, které pod vánočním stromečkem zaručeně zazáří. Snad jsme vám přinesli potřebnou vánoční inspiraci.

Další tipy na…  vánoční dárky pro muže, najdete v našich článcích:

15 tipů na dárek pro přítele, se kterými vyhrajete Vánoce
* 15 tipů na dárky pro rybáře, co se zaručeně setkají s úspěchem
15 x chytré dárky pro muže: Technologické vychytávky, které si zamiluje