Pojištění Mutumutu už druhý měsíc boří mýty v pojišťovnictví

Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o životním pojištění. Produkt Mutumutu potěší všechny, kteří jsou už otráveni z drahých pojistek a nesrozumitelných smluv. Mutumutu má šanci rozpoutat revoluci v poněkud stojatých vodách českého pojišťovnictví.

Ačkoliv může slovo Mutumutu evokovat radostný pokřik pralesních domorodců, kterým se právě podařilo ulovit večeři, ve skutečnosti se jedná o propracovaný pojistný produkt, který lidem usnadňuje život.

Tato novinka pochází z dílny Creative Docku, což je společnost, která se specializuje na tvorbu nových firem. Stojí například za vznikem Zonky či HoppyGo. Pojištění Mutumutu bylo spuštěno v říjnu a od té doby o něj projevilo zájem nemálo lidí, kteří chtějí vyzkoušet zcela nový koncept pojišťování.

 

Vyzkoušet tuto novinku

 

Tento produkt totiž přináší řešení na nejčastější nevýhody mnohých životních pojistek, jako je například předraženost a netransparentnost. Životní pojištění Mutumutu je založeno na těchto principech:

  • Vracení peněz z pojistného. Pokud sportujete, navštěvujete pravidelně lékaře a nekouříte, riziko zdravotních problémů (a tudíž i případné pojistné události) je nižší. Klienti, kteří tyto zásady zdravého životního stylu dodržují, si můžou přijít až k 30 % slevě na pojistném.
  • Výše slev:    5 %   pro nekuřáky

                      5 %   pro klienty, chodící na pravidelné lékařské prohlídky

                      20 % pro aktivní sportovce (množství pohybu monitoruje mobilní

                                aplikace).

  • Přehlednost a jednoduchost. U běžných životních pojistek musí klient podepsat několikastránkový dokument s rozsáhlým výčtem pojistných podmínek a výluk. U Mutumutu na to stačí pouhé dvě stránky s jasně stanovenými podmínkami bez kliček a nejasností. Smlouva neobsahuje žádnou výpovědní lhůtu ani povinnost vyplňovat speciální formuláře při každém vyplacení pojistného.
  • Pojištění jen toho nejdůležitějšího. Zatímco u jiných pojišťoven klient platí předražená připojištění, Mutumutu umožňuje pojistit si jen ta rizika, která se na finanční situaci člověka podepíšou nejvíc. Jedná se o pracovní neschopnost, invaliditu a smrt.
  • Online sjednání. Peníze od klientů nejdou na platy desítek manažerů, pronájem mnoha poboček či luxusních sídel. Peníze putují na zdokonalení těch parametrů, které klient ocení nejvíc – užitečné aplikace a webové stránky, na kterých si může toto životní pojištění pohodlně sjednat.

Firma Creative Dock se do tvorby tohoto pojištění nepustila na vlastní pěst. Za zády má silného partnera – Komerční pojišťovnu, tudíž klient si může být jistý tím, že jeho pojištění zaštiťuje silná a profesionální pojišťovna.

Chcete i vy zkusit tuto novinku? Sáhněte po produktu Mutumutu a pojistěte se levně a kvalitně.

Chci Mutumutu!